mircea2 Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 As dori sa stiu care este temperatura normala a unei placi video , ASUS EAH2400PRO?Multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Buna seara ! O placa video in stare perfecta de functionare nu trebuie ca sa aiba mai mult de 40-45 de grade.Dvs cate grade aveti la placa video ???Asteptam !!! Link spre comentariu
mircea2 Postat Noiembrie 26, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Buna seara ! O placa video in stare perfecta de functionare nu trebuie ca sa aiba mai mult de 40-45 de grade.Dvs cate grade aveti la placa video ???Asteptam !!!Doar utilizand internetul, placa mea video sta la 42 gr. celsius.Nu am testat-o inca in alte conditii.Este normal? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Doar utilizand internetul, placa mea video sta la 42 gr. celsius.Nu am testat-o inca in alte conditii.Este normal?Da este foarte buna temperatura.Mai ales daca nu se blocheaza,restarteaza pc-u. Stati linistit . O seara buna !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum