danniell77 Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Am o statie radio portabila magnum 1012 care receptioneaza dar nu mai emite in FM. In AM.USB si LSB statia functioneaza atat pe receptie cat si pe emisie.Ce defect ar putea sa aibe ! Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Este sectiunea gresita daca ma folosesc de informatiile de aici (Eng): http://www.cbtricks.com/radios/rflimite ... /index.htm aceasta statie fiind destinata radioamatorilor si deci interzis a fi folosita fara licenta. Daca este modificata pentru banda CB nu uita ca legal modulatia este FM, 4W. Cred ca Q201 si Q202 se ocupa de modulatia fm, daca am vazut bine pe schema, asa ca poti masura in jurul lor incepand cu semnalul audio pe rezistenta R204 si iesirea lui IC306 (A4558B). Poate cineva care a avut acest defect iti poate da un raspuns mai concludent. Link spre comentariu
danniell77 Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Din fericire statia si-a revenit de la sine,nu am apucat sa o mai demontez,functioneaza si in FM.Va multumesc ! Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Este posibil ca statia sa aiba lipituri "reci". O refacere a lipiturilor probabil ca rezolva problema. Link spre comentariu
danniell77 Postat Decembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Da cel mai sigur exista ceva lipituri reci,dar deocamdata functioneaza si nu am sa o mai desfac sa verific lipiturile pe cablaj.Daca o sa mai faca probleme am sa revin pe forum cu informatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum