coman ion Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Tensiunile din tv nu sunt toxice:poti masura cate vrei.Vezi ca pe placa scrie sasiul :11AK30 xx.Cauta o schema potrivita(e plin netu)si te apuci de treaba.Sigur o sa-ti foloseasca si altadata. Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 am si eu o problema televizoru merge perfect de la telecomanda dar de la butoane nu merge ce poate fi....am masurat pe fir ceva rezistente da e ok pan la procesor pe circuit am 4.6V ce poate fi?? Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 blokate din menu, Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 E posibil ca ,, butoanele '' sa fie blocate din meniu > gen protectie copii !! Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Meniu-Functii suplimentare-Blocare copii-oprit si gata. Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 mersi era oprit din meniu adica blocare copi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum