Vizitator liviumaxyv Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 am un panasonic cf 51 si are parola pe bios cum pot sa scap de ia ??? ma poate ajuta cineva va rog .......................... Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 am un panasonic cf 51 si are parola pe bios cum pot sa scap de ia ??? ma poate ajuta cineva va rog ..........................Scoate bateria de pe placa de baza si astfel resetezi biosul la setarile din fabrica. Link spre comentariu
Vizitator liviumaxyv Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 as vrea eu ...........nu merge asa.......... stie cineva altfel Link spre comentariu
Vizitator liviumaxyv Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 ai ma fratilor ca dau o bere......... ajutati-ma si pe mine... leptopul asta e o provocare pentru toti va spun eu ...... e tema pentru acasa Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Scoate bateria de pe placa de baza si astfel resetezi biosul la setarile din fabrica.Buna seara ! Acesta este un laptop nu este vorba de pc-u,laptop-uile sunt cam grele de dezactivat parola de bios,nu este asa de simplu ca la un pc-u. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Uite aici: http://www.tech-faq.com/reset-bios-password.html Am atasat si manualul de utilizare. Nu il poti desface sa ii scoti bateria de CMOS? Link spre comentariu
Vizitator liviumaxyv Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 :cry: ma tem ca nu vreti sa spuneti mai mult ............am incercat si cu backdoor dar nu merge ma gindeam ca mia scapat ceva mie ..............ok dar cine ar putea ....??????? fitar sa fie de eeprom Link spre comentariu
Vizitator axnpictures Postat Decembrie 2, 2011 Partajează Postat Decembrie 2, 2011 Lasa bateria deconectata mai mult, e posibil sa ramana ceva incarcat..Sau un update de bios. Link spre comentariu
Vizitator liviumaxyv Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 multumesc pentru cei care mi-au raspuns dar leptopurile mai noi au ceva in plus ma gindeam ca scap fara sa cumpar interfata acea foarte scumpa am comandato si asta e care are nevoie sa ma caute Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum