Vizitator gabyyy26 Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Salutare sunt nou pe forum si am si eu o rugaminte la cei care ma pot ajuta cu o schema pt. acest modulator de puls, eventual sa fie reglabil am nevoie de el pt. a il putea monta pe masina si a avea un control mai bun asupra amperilor la un generator de HHO pt. a nu consuma aiurea mai mult decat am nevoie ca sa reduc supraincalzirea generatorului mentionez ca am nevoie de max 25 A undeva 5-20A Tin sa precizez ca nu sunt asa experimentat in electronica cu toate ca am facut o facultate de electronica ,dar aceasta recunosc ca am facut-o cu bani pt. ca aveam nevoie de o diploma ,dar nu sunt nici batut in cap pt. ca nu am trecut ca gasca prin apa . Link spre comentariu
pinky Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Din cate imi amintesc, am vazut pe acest forum subiecte despre HHO.Mai demult aveam si eu ceva schema. O sa caut si daca gasesc, ti-o trimit.In momentul acesta cum faci alimentarea celulelor ? Direct la 12V continuu ? Link spre comentariu
pinky Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Am gasit ceva subiecte:search.php?keywords=gazul+brown&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=C%C4%83utareSi am gasit si schema.Daca te intereseaza, am 56 de fisiere in 133MB de informatii referitoare la HHO.Eu sunt sceptic vis-a-vis de acest subiect. Nu sunt contra, doar sceptic. Link spre comentariu
Vizitator gabyyy26 Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 Multumesc pt. schema si sincer sa fiu si eu sunt upic sceptic ,dar avand umpic de timp liber si materialele necesare am zis sa incerc nu am nimic de pierdut.Generatorul l-am construit gen(dry cell) cu 5 placi neutre(+NNNNN-) unde am un 2V intre placi. Aseara am facut un prim test cu o baterie 12V de la o lanterna BOSCH si am fost destul de multumit de ce a produs tinand cont ca am legat si un ampermetru si imi indica numai 0.87A abia astept sa vad cu un electrolit bun si cu o baterie auto ce iese mai ales ca acum o sa am si ceva control la alimentare, materialele in legatura cu HHO sunt binevenite. Link spre comentariu
Vizitator ryq_cryss Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Salutare.. as dorii si eu acele fisiere in special schema pentru acel modulator!! Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Sunt 137 MB de diverse scheme si documentatii. Din pacate nu pot incarca pe forum. Pot doar sa-ti trimit pe e-mail. Daca doresti pe e-mail, trimite-mi PM cu adresa. Sau daca ai vreun FTP unde le pot urca, trimite-mi tot pe PM. Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Am uploadat, tot ce aveam, aici: http://www.fileshare.ro/e29278510 Link spre comentariu
Vizitator FocusSAN Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Pentru cei sceptici va pot spune ca functioneaza, insa e fffff mult de testat, masurat, reglat si asa mai departe.Eu personal (fiindca nici eu nu credeam) am mers cu un domn care avea un peugeot 108 si la un drum de 102 km a consumat fix un litru de benzina din sticla.Cine spune ca nu functioneaza ori nu a incercat, ori a incercat dar nu a facut ceva bine, ori doar pentru ca nu ii ies calculele pe hartie spune ca nu se poate si nu e suficient de motivat sau curios sa incerce.In afara de PWM-ul cu care alimentezi celula, in functie de cat de noua e masina, vei avea nevoie si de EFIE. Un mic montaj cu care pacalesti masina sa nu mai bage benzina ca de obicei. Din experimentele pe care le-am facut pana acum, va pot spune ca cu celula tip Stanley Mayer, cea cu tevi, am avut productie mai mare decat la cea uscata (cu table).Documentatie, scheme, teorii am si eu o gramada, insa "de la lume adunate" si tot la stadiu de proiect sunt si eu fiindca n-am gasit inca combinatia ideala.Daca mai aveti intrebari, nelamuriri, idei, sa le scrieti ca nu stii de unde sare ideea :DSpor! Link spre comentariu
Vizitator yAliny Postat Aprilie 9, 2013 Partajează Postat Aprilie 9, 2013 FocusSAN: ai putea sa ne pui si tu la dispozitie documentatia care ai adunat-o de-alungul timpului ? Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum