Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o intrebare pt profesionisti

Vizitator razvan2005umbro

Postări Recomandate

va salut cu respect vreau sa imi captusez boxele pe dinauntru cu ce pot captusa pt a aveau un bass mai puternic cata de cat ... a. scartietoareb. vatelinac. suna un prieten :weedman: d. intreaba publicu :weedman: din a. si b. ce ati alege????? sau dak ati folosit sau dak aveti alta ideea ..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• adi_0106

1

• radue

1

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

Vizitator michael

... aaa E :)

Se numeste minet si se gaseste (daca esti din Bucuresti) in spate la Cocor, unde este un magazinas de furnituri pt. croitori.

Cat trebuie ?!

Pai dupa gust; cu cat pui mai mult cu atat ai mai putin bas.

Link spre comentariu

vreau sa imi captusez boxele pe dinauntru cu ce pot captusa pt a aveau un bass mai puternic cata de cat

pt un bass mai puternic poti incerca sa le "captusesti" cu niste difuzoare serioase :smt003 si apoi sa pui si niste vatelina/melana/burete/lana pe peretii incintei pt a "sparge" undele stationare
Link spre comentariu

si eu as alege tot b; de a sa te feresti k de draqu, nu are nici un efect de amortizare si ocupa volumul degeaba, de "distrugerea" undelor stationare nici nu mai vorbim...ai putea sa incerci si buretele de tip cofraj de oua, dar este destul de scump...

Link spre comentariu

melana/burete/lana????? adi si din astea 3 pe care sa o aleg vreau sa stiu care este mai buna pt a avea un bass mai puternic :d si vreau sa stiu unde le montez in incinta pe ce parti???

Link spre comentariu

cantitatea de material fonoabsorbant nu este pt a mari spl-ul la bass, ai inteles gresitscopul fonoabsorbantului este de a liniariza raspunsul boxei prin eliminarea undelor stationare care pot cauza rezonante sau gropi in raspuns

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări