Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMD FX X8 FX-8150 8 Core (AM3+) Black Edition

munteanuiulian

Postări Recomandate

Soclu: AM3Frecventa: 3.6 GHz (3.9 Ghz Turbo Core, 4.2 GHz Max Turbo)Tehnologie: 32 nmBUS: 4000MT/sNr. nuclee: 8Memorie cache: L2: 1024KB x 8, L3: 8192KBMod de operare (biti): 64 bitsAlte caracteristici: 125 WGreutate: 0.35Pret 1.192,84 RON cu TVACam acestea sunt detaliile si totusi sunt pe deoparte uimit adica 8 nuclee?... dar totusi pe de alta parte pretul ma lasa si mai masca. O intrebare pentru cunoscatori ce ati alege intre acest procesor si intel core Procesor INTEL Core i7 i7-2600K Unlocked (Intel HD Graphics 3000) pretul fiind de 1.455,52 RON cu TVA. As vrea niste pareri pro si contra.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• munteanuiulian

4

• ComponentePc

3

• sebi

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Tot ce pot sa iti spun e ca am auzit de un procesor cu 50 de nuclee. Ca o fi minciuna... asta e, te mint si eu. :rade: Eu as merge pe I7 pentru ca AMD-ul este facut pentru a rula jocuri, deci are o performanta mai slaba la rularea simultana a diferitelor aplicatii. Nu stiu daca AMD-ul cu 8 nuclee ar atinge performanta lui I7.

Link spre comentariu

as vrea initial sa fac un pc pentru gaming dar multa lume zice ca in pofida celor 8 nuclee cu turbo pana la 4gb + este un esec lamentabil si nu inteleg de ce avand in vedere ca sunt putine jocuri care stiu sa foloseasca mai mult de 3 nuclee si avand in vedere ca are 3,2 gb din fabrica ...tin sa precizez ca nu sunt coder si nu vreau sa rulez monstruozitati de programe care sa necesite resurse uriase vreau doar sa imi mearga orice joc cel putin 3 ani la detalii maxime ... si sa imi pot permite sa rulez mai multe programe gen un player un joc si un web browser in acelasi timp...

Link spre comentariu

tin sa precizez ca nu sunt coder si nu vreau sa rulez monstruozitati de programe care sa necesite resurse uriase vreau doar sa imi mearga orice joc cel putin 3 ani la detalii maxime ... si sa imi pot permite sa rulez mai multe programe gen un player un joc si un web browser in acelasi timp...

Pai cred ca vi s-ar potrivi AMD-ul. Mai cereti pareri totusi.
Link spre comentariu

da dar nu prea a avut nimeni din romania si i7 si amd-ul acesta ca sa imi poata spuna concret pe ce sa merg .Pe mine unu ma enerveaza viteza de incarcare a windows-ului , stau cateva secunde bune sa imi deschida o piesa , sa imi instaleze un joc si lista tot continua ... tin sa precizez ca voi folosi o placa de baza Gigabyte GA-990FXA-UD5 AM3+ cu 16 gb ddr3, 2 ssd primul de 80 gb si al doilea de 320 gb ,o placa video Gigabyte HD6970 2GB GDDD5 R697OC-2GD bineinteles o sursa de 1200w si sistem de racire pe apa...

Link spre comentariu

Cred ca ar costa in jur de 7000-8000 lei toata afacerea, daca nu, mai bine de atat. In 5 ani poate ca va exista un joc care sa necesite o configuratie de 8000 lei. Va recomand cu tarie o consola Sony Play Station sau PSP pentru jocuri, avand in vedere ca arhitectura procesorului se schimba o data la cateva luni...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări