Vizitator ianculescu cristian Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Buna ziua tuturor.Am schimbat carbunii asa cum am fost sfatuit. Momentan merge masina. Am observat ca atunci cand folosesc un program, fata de inainte acuma se invarte mai ferm si de mai multe ori la spalare (inainte de 1, 2 ori , acuma de 4,5 ori pe sens) Nu a mai dat momentan erori.Altceva ma sperie si anume ca intre carbuni si rotor sunt momente cand ies scantei, iar pe sensul de stoarcere face zgomot motorul mai mult fata de sensul invers. Peste toate exista un miros specific atunci cand ies acele scantei.Nu cunosc foarte bine instalatia dar este posibil sa fie defect condensatorul de filtraj? Link spre comentariu
gymy Postat Noiembrie 26, 2011 Partajează Postat Noiembrie 26, 2011 Carbunii iau forma colectorului de pe rotor doar dupa citeva spalari.Daca ai reglaj de turatie pe stoarcere reduceti turatia pe stors. Link spre comentariu
Vizitator ianculescu cristian Postat Decembrie 13, 2011 Partajează Postat Decembrie 13, 2011 Am gresit ceva cand am postat. Mesajul complet este POSTAT:http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=51&t=84995Mentionez si aici ca dupa 2 luni de folositre intensa a revenit la normal si merge foarte bine pe toate combinatiile de programe.Multumesc mult si sper sa nu mai revin curand cu probleme la ea.Toate cele bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum