Vizitator horny Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Salutare baieti, am si eu o problema cu un TV philips cu tub care de cateva zile nu imi mai afisaza pe ecran decat albastru si cateva lini orizontale subtiri albe,sonorul merge ok, cam ce ar putea sa aiba daca ati putea sa imi ziceti! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Masoara ce tensiune ai pe catodul de albastru si spune-ne.Poate fi tubul defect scurt intre catodul de albastru si filament.Dupa ce ne spui tensiunea putem spune mai multe. Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 ba mai bine nu umbla acolo. du-l la cineva care stie sa repare aparate cu tub catodic. sunt tensiuni periculoase pe acolo.@dan cod: nu ai observat ca mesajul e la "Sectiunea incepatorilor" nu la "Reparatii audio-video"? Link spre comentariu
Vizitator horny Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 pe mine ma intereseaza daca se merita sa il mai duc la reparat sau nu ...multumesc pt raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum