Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montare inchidere centralizata la WW Polo

cristi_74

Postări Recomandate

La masaina lu varumiu s-a dus vechea inchidere centralizata si si-a luat alta.A venit la mine sa o montez dar dupa ce am montato nu comanda inchiderea la usi.Am facut fotocopie la schema de montaj pt ajutor.Eu am legat asa:-orange/orange_black...inchidere-yellow cu yellow_black la masa-intre white si white_black am pus un rezistor de 1k-firul white nu stiu unde merge-brown merge la becurile de avarie-rosu si negru alimentare-blue de lamufa mica la contactu de usa deschisaRestu nu stiu,va rog care ati montat sa ma ajutati!

post-17355-139829343928_thumb.jpg

post-17355-139829343956_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_74

3

• Big

3

• AV1000

1

• cristi71

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da, inchiderea centralizata si nu stiu cum se leaga firele.Am legat dupa schema de montaj din poza dar nu merge.Dupa prima varianta din stanga sus care corespunde WW polo,doar firul alb de la rezistenta de 1k nu l-am legat pt ca nu stiu unde.Si mai este ceva care nu inteleg,traseele care se intersecteaza pe schema de montaj vin legate impreuna?De ex doar firele galben/galben negru vin legate la masa sau si alb/negru cu rezistenta?

Link spre comentariu

in schema pt polo te pune sa dai comenzi cu minus, adica pe acelasi fir o comanda cu minus curat face inchis iar tot comanda cu minus dar cu rezistenta respectiva face deschis. intrebarea mea era: dispozitivul respectiv pe care il montezi il legi la inchiderea ceantralizata ORIGINALA a masinii? sau este inchidere centralizata sau ma rog actuatoare montate de tine in fiecare usa?tu ai scris "intre white si white_black am pus un rezistor de 1k" normal ca nu face nimic, alea sunt comenzile pt inchidere , un fir il legi direct la comanda de inchidere ORIGINALA a masinii iar celalalt il legi tot acolo dar inseriat cu rezistorul respectiv.

Link spre comentariu

Nustiu daca a montat el actuatoare sau are originala,o sa-l intreb cand intra pe net;chestia e ca dupa ce am dat jos vechea ,erau cate 2 fire verde si albastru care veneau din usi si erau legate in paralel.La acelea se leaga firele alb si cel alb/negru prin rezistenta?Sau acelea merg la actuatoare montate in usi!!Mersi pt raspuns.

Link spre comentariu

daca din usi vin cate 2 fire albastru si verde cred, de fapt sunt aproape sigur ca inchiderea nu este originala, iar in usi sunt montate actuatoare. pt asta trebuie sa configurezi firele din schema atasata in asa fel in cat pe cele 2 fire alb si alb cu negru sa iti dea + - forta. de de ex: la inchidere sa ai pe alb + iar pe alb/negru - si invers pt deschidere. pt a te invata cum sa configurezi firele trebuie sa mai postezi ce scrie in schema aia. trebuie sa imi dau seama de semnificatia acelor fire.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări