doru3160 Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Pune o schema, poate o reproduce cineva in nevoie. Chiar si eu as fi interesat, daca e asa cum spui, măcar de curiozitate, sa vedem dacă e abordabila în regim de amator. Acum 51 minute, Усилитель a spus: Candva prin anii 90 erau niste convertoare mici 2x2cm placutaCI , si acordul ramanea pe vechiul sistem. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Probabil e ceva asemanator cu sunetul bistandard de la tv, de prin anii 90, desi ala se facea foarte simplu, cu un cristal de quarț. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Nu am schema , era ceva simplu ,se gasea in comert ,ieftin , alimentare si un fir trebuia legat undeva la 10.7 .....daca tin bine minte ,Nu necesita nici un reglaj. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 imposibil ca prin conectarea a ceva in zona FI sa auzi niste posturi de radio care nu au trecut prin circuitul de intrare, mixer, etc. in ce priveste cealalta versiune, ar fi interesant de stiut ce stabilitate are un oscilator necontrolat in frecventa pe la 150-170Mhz! Link spre comentariu
QQme Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Eu am utilizat convertoare cu LA 1185 ce au si amplificare pe RF cu rezultate f. bune,umbland si la capacitatile blocului UUS si cursa miezurilor din Al sau Am, am acoperit cam 12Mhz din banda. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Acum 2 ore, Усилитель a spus: Nu am schema , era ceva simplu ,se gasea in comert ,ieftin Nu ma îndoiesc, dar dacă nu sunt informații utile, e ca și cum nu ar fi fost. Nu ajuta în cazul de față. E ca și cum te duci la magazin sa cumperi ceva, și vânzătoarea îți spune ca am avut, dar s-a terminat... Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Și eu am folosit convertoare. Se interpune pe frul de antena antena și mergeau ok. Anii 90. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 E bun asta de la TME ,dar zice ca nu livreaza la noi in tara https://www.tme.eu/en/details/zsm-246/assembly-kits/jabel/ Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Se găseşte şi în alte părţi: https://adelectrocom.ro/index.php/cPath/93_142 Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Se pare ca nu e in stoc la adelectrocom. Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Martie 20, 2022 Partajează Postat Martie 20, 2022 Postez aici sa nu mai deschid alt topic! Dupa achizitionare radio schimbare in prealabil condensatoare si tuburi amplificatorul audio tot nu functioneaza! Ceva idei de unde sa continui reparatia.. Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Ce modificare trebuie facuta sa pot schimba puntea seleniu..in gol am 150v in sarcina in jur de 95v ? Link spre comentariu
icar Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 O inlocuiesti cu o punte/patru diode cu siliciu. Link spre comentariu
dumitrescu_claudiu Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Fara alta modificare fiind pe siliciu? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 21, 2022 Partajează Postat Martie 21, 2022 Cred ca se adaugă o rezistenta de citiva ohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum