Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio Latvia

Vizitator blackwolf2762

Postări Recomandate

Pune o schema, poate o reproduce cineva in nevoie. Chiar si eu as fi interesat, daca e asa cum spui, măcar de curiozitate, sa vedem dacă e abordabila în regim de amator. 

Acum 51 minute, Усилитель a spus:

Candva prin anii 90 erau niste convertoare mici 2x2cm placutaCI , si acordul ramanea pe vechiul sistem.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

6

• icar

4

• dumitrescu_claudiu

4

• QQme

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu am schema , era ceva simplu ,se gasea in comert ,ieftin , alimentare si un fir trebuia legat undeva la 10.7 .....daca tin bine minte ,Nu necesita nici un reglaj.

Link spre comentariu

imposibil ca prin conectarea a ceva in zona FI sa auzi niste posturi de radio care nu au trecut prin circuitul de intrare, mixer, etc.

in ce priveste cealalta versiune, ar fi interesant de stiut ce stabilitate are un oscilator necontrolat in frecventa pe la 150-170Mhz!

Link spre comentariu

Eu am utilizat convertoare cu LA 1185 ce au si amplificare pe RF cu rezultate f. bune,umbland si la capacitatile blocului UUS si cursa miezurilor din Al sau Am, am acoperit cam 12Mhz din banda.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Усилитель a spus:

Nu am schema , era ceva simplu ,se gasea in comert ,ieftin 

Nu ma îndoiesc, dar dacă nu sunt informații utile, e ca și cum nu ar fi fost. Nu ajuta în cazul de față. 

E ca și cum te duci la magazin sa cumperi ceva, și vânzătoarea îți spune ca am avut, dar s-a terminat... :rade:

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Postez aici sa nu mai deschid alt topic! Dupa achizitionare radio schimbare in prealabil condensatoare si tuburi amplificatorul audio tot nu functioneaza! Ceva idei de unde sa continui reparatia..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări