sere Postat Martie 8, 2006 Partajează Postat Martie 8, 2006 Are cineva un mers de calcul verificat pt. dimensionarea transformatoarelor de iesire SE sau PP. Sunt pe forum persoane mai mult decat avizate sa dea o parere ( si niste "calculele" ). Ma refer la VTP , Panda...e.t.c... nu ii stiu pe toti. Link spre comentariu
Electron Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 De ce crezi ca ei sunt singurii de pe forum care pot da pareri "avizate"?Probabil nu stii ca destul de multe persoane de pe aici au realizat amplificatoare cu tuburi, deci in mod sigur iti pot da o parere "avizata".Pentru cerintele tale, nu pot sa-ti dau nimic, deoarece nu inteleg limba pe care o vorbesti. Ce e un "mers de calcul"????? Dar <> ce sunt? Link spre comentariu
Electron Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 Poate iti e de folos asta Link spre comentariu
sere Postat Martie 9, 2006 Autor Partajează Postat Martie 9, 2006 nu am zis ca ei sunt singurii ...cu siguranta mai sunt si altii mers de calcul ... f simplu ordinea in care te apuci de un proiect .. calculezi mai intai "x" apoi "Y"... etc "calculele" .. am tastat aiurea si apoi am realizat ca suna haios dar, daca nu ti se pare amuzant, poti sa sari peste "calculele" si sa nu fii oparit stiu pagina .. dar nu prezinta nici o importanta practica .. adica pt cineva care vrea sa determine ce tip de tola si sectiune sa fol pt o anumita putere, ce diam al sarmei in primar si secundar, nr de spire .. pagina nu ii este de folos PT transformatoare SE o metoda de calcul buna gasim la 'http://www.valveheart.com/theory/transformer.html" Ma intereseaza pt PP ... Link spre comentariu
Electron Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 Atunci mai probabil ca o sa te ajute asta Link spre comentariu
sere Postat Martie 9, 2006 Autor Partajează Postat Martie 9, 2006 se pare ca postam simultan .. ) Link spre comentariu
Electron Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 Ti-as pune si un PDF dar nu se poate din cauza ca nu-i acceptat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum