Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema electronica aprindere,(cdi) pentru scuter in 4 timpi

Vizitator interceptor

Postări Recomandate

Vizitator interceptor

Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu niste scheme electronice ale modulului de aprindere (cdi) pentru scuter cu motor in 4 timpi.Mentionez ca cdi-ul original a functionat 3 ani iar cele luate de pe piata maxim o luna.inainte de a se arde originalul,cu aproximativ .2 ani am luat tot de pe piata unul de rezerva care a tinut fix 2 saptamani,trecand apoi iar pe cel original.Am incercat sa il decapsulez pe cel original insa nu am putut fiind turnat intr-o rasina amestecata cu pietricele de ziceai ca spargi beton.Cu respect va multumesc. :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

1

Top autori în acest subiect

Te-ai intrebat de ce se tot ard modulele astea? Problemele au inceput dupa ce s-a ars cel original, cele after-market care tin cite o luna bucata oricit de slabe calitativ ar fi, oricum se ard prea des !Controleaza restul sistemului de aprindere, in general sistemul electric necesita un control facut de cineva priceput.Prea des se ard, eu banuiesc altceva care le afecteaza fatal.

Link spre comentariu
Vizitator interceptor

Te-ai intrebat de ce se tot ard modulele astea? Problemele au inceput dupa ce s-a ars cel original, cele after-market care tin cite o luna bucata oricit de slabe calitativ ar fi, oricum se ard prea des !Controleaza restul sistemului de aprindere, in general sistemul electric necesita un control facut de cineva priceput.Prea des se ard, eu banuiesc altceva care le afecteaza fatal.

Atunci originalul de ce a tinut peste 2 ani,nu cumva cele de pe piata sunt slab calitative ?Am cerut daca se poate scheme,nu comentarii pentru achizitionare de posturi.Multumesc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări