Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB rupt

Vizitator DEVIAN

Postări Recomandate

Vizitator DEVIAN

Am si eu o intrebare ,se mai poate lipi un usb la stikul din imagine ca l-am rupt din greseala si nu stiu unde sa mai ma leg

Modificat de Madalina:alege un nume mai sugestiv pe viitor

post-29839-139829343586_thumb.jpg

post-29839-139829343591_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• volhov

1

• Mihai85

1

• davidut5

1

• pop_ady44

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

depinde de cat esti de dibaci la lipit si depinde de cat esti de norocos in poza se vede cam prost dar nu se vede sa fi exfoliat cablajul daca esti un pic indemanos si a-i rabdare faci sticul functional rabdare si mult spor

Link spre comentariu
Vizitator DEVIAN

Mda am sa fiu mai sugestiv doamna moderator.Referitor la imagini vreau sa adaug ca cablajul este rupt si in situatia asta eu va intreb pe voi daca se mai poate sa ma leg cumva ,...cu fire cel putin .

Link spre comentariu

Ai fost destul de "sugestiv" de la inceput. Numai tu poti sa stii daca este posibil sa te legi cu fire la respectivul stick de memorie.Noi am putea doar sa "ne dam cu parerea".In primul rand ia o lupa buna si analizeaza traseele din zona de rupere a PCB-ului. Vezi daca pot fi refacute in cazul in care sunt si componente in zona rupta sau strapate in cazul in care se face trecerea de la o zona la alta.Daca ajungi la concluzia ca poti reface acele trasee atunci ai 50% sanse sa rezolvi problemapentru ca este posibil ca pcb-ul sa fie pe mai mult de 2 straturi si o parte din trasee sa nu lepoti vedea.Mai departe , asa cum ti-a spus si @pop_ady44 .... conteaza dibacia ta in a lucra cu un letconsi a lipi firele la locul lor.In opinia mea (bazata pe fotografiile postate) , cred ca se poate.Succes!

Link spre comentariu

Am patit si eu asa la un stick, si am reusit sa-l repar. Am luat mufa+fir de la un prelungitor usb, si am lipit firele pe placa. In cel mai rau caz poti avea trecere pe cealalta parte chiar sub pinul smuls. Identifici cu un aparat de masura. La fel si la prelungitor usb, ca sa lipesti firele cum trebuie. Peste firele lipite ca sa nu fie probleme eu am topit niste lipici dinala alb, care este pus pe la fire, mufe, piese ca sa nu se miste.

Link spre comentariu

eu am reparat multe stick/modem-uri usb ca in cazul de fata.se rezolva garantat de catre cineva cu experienta. lipesti urechile la mufa bine pe placa si refaci traseele cu sarma CuEm subtire ,apoi torni niste rasina sa se impietreasc mufa si gata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări