Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor subwoofer schneider

efti

Postări Recomandate

salut am un subwoofer schneider orlando subwoofer asa scrie pe el, nu am gasit prea multe detalii despre el si nici despre combina cu care vine , schneider 3000r , as vrea sa stiu daca pot schimba difuzorul, cel vechi este 2*4ohmin 30w , combina are finalii stk arsi, nu ma mai intereseaza sa o repar doar sa modific subwooferul. o zi buna

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• efti

5

• ahegyes

2

• baga

1

Top autori în acest subiect

Evident ca se poate schimba. Problema e sa gasesti un difuzor care sa lucreze bine in cutia ta. Da mai multe detalii despre cutie (volum interior, dimensiuni bas reflex, etc...),un buget si asa poate iti putem recomnda ceva.

Link spre comentariu

Nu mai face posturi unul dupa altul ca nu-i frumos :da Difuzor de 6,5 nu cred ca gasesti sa sune a subwoofer. Cutia e mare pentru un dif asa mic, dupa dimensiunile date de tine as spune ca are in jur de 50 litri. Cel mai bine masoara in interior. Intr-o cutie asa mare merge un difuzor de 10 sau chiar de 12, daca vrei sa maresti gaura. Nu are rost sa pui material fonoabsorbant in subwoofere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări