efti Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 salut am un subwoofer schneider orlando subwoofer asa scrie pe el, nu am gasit prea multe detalii despre el si nici despre combina cu care vine , schneider 3000r , as vrea sa stiu daca pot schimba difuzorul, cel vechi este 2*4ohmin 30w , combina are finalii stk arsi, nu ma mai intereseaza sa o repar doar sa modific subwooferul. o zi buna Link spre comentariu
ahegyes Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Evident ca se poate schimba. Problema e sa gasesti un difuzor care sa lucreze bine in cutia ta. Da mai multe detalii despre cutie (volum interior, dimensiuni bas reflex, etc...),un buget si asa poate iti putem recomnda ceva. Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 dimensiunile sunt 60cm x 35cm x 32cm , sper sa nu se considere reclama, este ca cel de aici http://www.ebay.de/itm/Schneider-Orland ... 500wt_1156. o zi buna Link spre comentariu
ahegyes Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Ok, banuiesc ca astea sunt dimensiunile exterioare. Noi suntem interesati de dimensiunile interioare, diametrul difuzorului si eventual al tubului de bas reflex daca exista. Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 nu are tub de bass, Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 cum e mai bine , sa pun pasla in interior sa sa las cutia goala in interior ? Link spre comentariu
efti Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 diametrul difuzorului ese de 16,5 cm cutia are o singura gaura cea unde vine difuzorul care se afla jos sub el, practic difuzorul este cu fata in jos. Link spre comentariu
baga Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Nu mai face posturi unul dupa altul ca nu-i frumos Difuzor de 6,5 nu cred ca gasesti sa sune a subwoofer. Cutia e mare pentru un dif asa mic, dupa dimensiunile date de tine as spune ca are in jur de 50 litri. Cel mai bine masoara in interior. Intr-o cutie asa mare merge un difuzor de 10 sau chiar de 12, daca vrei sa maresti gaura. Nu are rost sa pui material fonoabsorbant in subwoofere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum