Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Buna ziua,Intr un aparat cu tuburi sunt folosite in special condensatoare cu hartie. Eu nu am asemenea piese. Va rog sa mi spuneti si mie care ar fi inlocuitorii condensatoriilor cu dielectric hartie.Numai bine, Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Orice tip de condensatori pot inlocui pe cei cu hartie uleiata, mai slabi calitativi ca aceia practic nu exista. Puteti folosi MKP, MKT, orice "bombonica" visinie sau portocalie. De evitat totusi ceramicii, din motive de tensiune, ceramicii care rezista la tensiuni mari nu au capacitati prea mari, iar ceilalti care au capacitate nu rezista decat pana pe la vreo 30 V.Plus ca imbatranesc rapid, se defecteaza la vibratii, sunt sensibili la umezeala. http://www.gooddealchina.com/upimage/im ... 898937.JPG Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Buna seara,Va multumesc, chiar nu aveam idee ce as putea folosi. Sunt 'nou' pe aici. : )Stima, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum