Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Buna ziua,As dori si eu sa stiu cam care ar fi dielectricul condensatoriilor folositi la Transformatoarele de frecventa intermediara.Este bun si styroflexul de exemplu?Stima, Link spre comentariu
Mikrosha Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 La cele de 455KHz am văzut şi stiroflex. La 10,7 şi cale comună am întîlnit doar ceramici, fiind frecvenţa mai mare trebuie capacităţi mici, precum şi impedanţe parazite mai mici. Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 La FI de 10,7 se folosesc condensatoare cu mica, de culoare maro inchis. Petrica Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Buna seara,Va multumesc pentru ajutor.Numai bine, Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Buna ziua,Ce tensiune se gaseste in mod normal intr un traf. de FI?Stima, Link spre comentariu
Mikrosha Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Tensiunea, ca valoare RMS la bornele transformatorului de FI, este mică, între milivolţi şi volţi, maxim. Deci dacă întrebi pentru condensatoare, atunci nu prea contează tensiunea lor nominală. Potenţialul înfăşurărilor depinde de schemă. Poate fi destul de înalt, din moment ce primarul este conectat de obicei într-un anod/colector şi secundarul dă în grila/baza următorului primar. Link spre comentariu
Vizitator GlowingStar Postat Noiembrie 28, 2011 Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 Buna ziua,Va multumesc pentru raspuns.Numai bine, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum