Vizitator misumisu Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 buna in vremurile de demult era un integrat specializat pentru indicarea nivelului tensiunii la bateria auto si as dori sa-l folosesc intr-o aplicatie rog cine-si mai aduce aminte sa-mi trimita schema si eventual sursa de unde il pot cumpara multumesc anticipat Link spre comentariu
cristi71 Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 ceva mai modern si integratul il gasiti peste tot. Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 http://www.niqro.3x.ro/stare_baterie/stare_baterie.htm Domnul Niq (Respect !) stie o multime de lucruri interesante si, cu marinimie, ni le pune la dispozitie ! Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 buna in vremurile de demult era un integrat specializat pentru indicarea nivelului tensiunii la bateria auto si as dori sa-l folosesc intr-o aplicatie rog cine-si mai aduce aminte sa-mi trimita schema si eventual sursa de unde il pot cumpara multumesc anticipat Acel integrat se facea la IPRS Buc si se numea beta U1010n Citeste aici mai multe ...viewtopic.php?f=16&t=57671 aici era postata schema functionala al acestui integrat dar sa sters .....Daca ai integratul schema o am eu aruncata printre alte scheme .. viewtopic.php?t=96088 Eu am unul la masina alimentat la bricheta si ma impac bine cu el si este si eftin .. Sunt doua variante Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum