pusttiu Postat Martie 8, 2006 Partajează Postat Martie 8, 2006 am doua lampi una 6v6 si alta 6l6 .. originale made in usa .. arata cam ca kt88.. si mai vreau inca 2. care ai asa ceva si esti dispus sa renunt la ele .. poate ma contactezi pm sau ym : pusttiuc ma sa pus mai incolo si niste poze cu ele.. Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Martie 8, 2006 Partajează Postat Martie 8, 2006 - 6V6 si 6L6 au echivalente rusesti 6P6C , respectiv 6P3C ! Link spre comentariu
pusttiu Postat Martie 9, 2006 Autor Partajează Postat Martie 9, 2006 am cautat is eu niste poze cu ele si nu am gasit ... care ai un link cu 6l6 si 6v6 poate postezi ps: am 6p3s si nu i-mi plac... daca aratau ca cele pe acre le am era f bn . 6p6s nu am gasit nikaieri.... Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 - ca ASPECT , am avut un 6V6GT acum vreo 30 de ani , cu care am facut primul meu amplif.audio si iti dau dreptate , nu suporta comparatie cu echivalenta ruseasca.....avea anodul din doua "sferturi de cilindru" dispuse fata in fata iar din lateral se observa in timpul functionarii cum se modula fascicolul de electroni de semnalul audio aplicat ! - 6P3S are si o varianta "cu viata lunga" 6P3SE care arata cu mult mai bine [aproape ca 6P36S , fara anod in cap] ! - cu poze nu pot sa te ajut .... ti-am sugerat echivalentele rusesti vazand ca esti din IASI unde din cate am auzit mai vin "exrushi" cu cate un Kalasnikov si altele !!! :supz: Link spre comentariu
tubeman Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 link-uri: 6V6 6V6G 6V6GT 6L6 6L6G 6L6GT sau aici toate: http://www.r-type.org/ Link spre comentariu
pusttiu Postat Martie 9, 2006 Autor Partajează Postat Martie 9, 2006 ms ,man. ale mele sunt 6v6g si 6l6g. arata super . Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Martie 9, 2006 Partajează Postat Martie 9, 2006 6V6GT pe care l-am avut eu nu arata cum arata cel prezentat ! ..... era cu culotul de cca 10mm doar [aducea mai degraba cu un EL 34 ceva mai scurt ], balonul de sticla perfect cilindric si complet transparent , se vedeau in detaliu toti electrozii !.... 6P6S este insa absolut identic cu cel de mai sus [6V6GT] !.... ale tale au balon ca redresoarea 5T4S ! Link spre comentariu
tubeman Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 adica arata ca asta: http://www.r-type.org/exhib/aai0136.htm Am vazut si 6P6S cu balon transparent si chiar rusesti facute de Svetlana pe care scria 6V6GT (productie in jur de 1950) Link spre comentariu
mariand Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 Salut.Am si eu cateva bucati 6L6 si 6V6.Dupa ordinea din poza de la stanga la dreapta: 6L6 metalica,6V6GT,6V6 si doua 6L6. Si mai am cateva care au alta forma constructiva. Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 UITE - O !.... la "mariand" , cea cu eticheta 6P6S/6V6 ! .... insa pe a mea scria 6V6GT ! Link spre comentariu
mariand Postat Martie 11, 2006 Partajează Postat Martie 11, 2006 Cea cu eticheta este 6V6 simplu,am trecut eu pe eticheta sa stiu cu ce se potriveste.Sub eticheta se distinge scris 6V6.O sa mai pun diseara si alte modele de 6L6 si 6V6 deoarece merg pe la tara si acolo am cea mai mare parte a tuburilor.Cea din stanga ei este 6V6GT(fabricata in USA). Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Martie 11, 2006 Partajează Postat Martie 11, 2006 - am inteles ! ... insa pe obiectul care l-am avut eu scria 6V6GT si arata exact ca 6V6 de la tine .... facusem initial numai etajul final , aveam un difuzor cu excitatie dintr-un radio vechi german si pt atunci eram f.incantat , SPARGEAM AVIOANE....bagam semnal audio din linia de radioficare oraseneasca ! Link spre comentariu
pusttiu Postat Martie 12, 2006 Autor Partajează Postat Martie 12, 2006 lampile mele is 6l6g si 6v6g i-mi plac ca forma... si pacat ca nu stiu cit is de noi...... ele par noi da cine stie..... am mai luat eu tapa cu lampa care parea noua si nu functiona :(( caut si un 6p3s-e ... dau la schimb alta sau alte lampi in functie de cerinta. lista cu ce am e pe la vanzari-cumparari ..... topic ... sacosa cu lampi . Link spre comentariu
pusttiu Postat Martie 15, 2006 Autor Partajează Postat Martie 15, 2006 buna tot eu...... facut rost de o lampa noua . 10j12s--- cu 6pini (2filamentul mai grosi decit ceilalti si anodu in cap )-- caut pereche la ea.....astept oferte... poate are careva si soclu pt ea. arata fain . Link spre comentariu
Vizitator rec Postat Martie 15, 2006 Partajează Postat Martie 15, 2006 Salut! si pacat ca nu stiu cit is de noi.Pacat cai posta scumpa, ca ti le masuram salutari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum