cristimm Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Salut, era mai demult un forum audiofil, nu-i dau numele sa nu se considere reclama. Acum nu mai merge si as vrea sa stiu daca mai exista. Rog PM din aceleasi motive. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Poti sa-i dai numele fara probleme. Proprietarul elforum este si detinatorul hi-fi. L-a inchis din motive de useri... Link spre comentariu
cristimm Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 A fost vreo rascoala sau cum? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Rascoala in sensul rau... Balacareli, jigniri ca la usa cortului, certuri interminabile intre diversi useri. Link spre comentariu
cristimm Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Am inteles, multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
emola Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Rog administratorul acelui forum, daca poate prezenta continutul, inactiv fiind ? Avea foarte multe informatii mai ales in jumatatea de debut. Multumesc ! Link spre comentariu
Toader Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Emola, te sustin in cerere Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Atunci sa facem un poll, o petitie, o cerere. Link spre comentariu
CBI Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 nu s-a inchis din cauza userilor,aia se putea rezolva simplu din 2 butoane si cateva ban-urisunt cativa rau intentionati care vor sa le vada inchise din motive/interese personale si ataca anumite forumuri de profil(nu numai raposatul hi-fi.ro este in aceasta situatie,doar ca tinerea/repunerea lui in picioare implica timp si bani care nu se gasesc pe toate drumurile)desi cred ca a mai facut-o,daca Vasile poate scrie ceva in acest sens(sa se poate vizualiza continutul),il rugam sa o faca public(dar din cate am auzit site-ul a fost vandut si noul proprietar l-a terminat,deci ADIO) Link spre comentariu
emola Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Multe intrebari isi gasesc raspunsurile in perioada de pionierat a forumului hi-fi datorita domnilor Vasile, Doru etc. Ar fi pacat sa ramana istorie ... Link spre comentariu
[i_unit] Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Chiar era interesant acel forum+1 Link spre comentariu
ari_panterra Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 subscriu si eu pt cererile de mai sus Link spre comentariu
Vizitator bolosicubolo Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Ar fi excelenta o arhiva a forumului Pana acum cateva luni mergea sa il vad din google la cached pages dar acum nu mai apare deloc Link spre comentariu
tinel Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Rog administratorul acelui forum, daca poate prezenta continutul, inactiv fiind ? Avea foarte multe informatii mai ales in jumatatea de debut. Multumesc !Ma alatur si eu acestei rugaminti ! Link spre comentariu
Purple Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Votez si eu pentru. A fost cel mai dedicat forum audio! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum