Vizitator alexandrus Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Salut !Am si eu o intrebare cum pot face legatura intre un microprocesor si un senzor ( vreau sa construiesc un robotel ). In cazut in care am mai multi senzori ce trebuie sa fac ? As avea nevoie si de o schema . Multumesc mult ! Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 esti departe daca nu stii ca pentru a-ti raspunde trebuie sa ne spui macar despre ce microprocesor si ce senzor este vorba. evident ce ne intereseaza sunt caracteristicile electrice. Link spre comentariu
Vizitator alexandrus Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 http://www.circuitvalley.com/2011/06/us ... ammer.html Uite asta e microcontrolerul si vreau sa fac legatura cu un senzor ultrasonic, sau unul infrarosu Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 http://www.circuitvalley.com/2011/06/usb-8051-avr-microcontroller-programmer.htmlUite asta e microcontrolerul si vreau sa fac legatura cu un senzor ultrasonic, sau unul infrarosuSa ne intelegem un pic. link-ul tau duce spre un site/blog in care se prezinta contructia unui PROGRAMATOR pentru microcontrollere, nu a unui microcontroller. Ce-i drep exista referiri serioase la microcontroller-ul ATMega8 care e piesa principala in acel programator.Exista o diferenta notabila intre un programator si o placa de dezvoltare. Placa de dezvoltare stie si sa programeze microcontroller-ul/-ele folosite dar tot ea permite conexiuni pentru ca acestea sa fie folosite intr-o varietate de proiecte. Un simplu programator nu permite "in mod normal" acele conexiuni.In concluzie iti propun sa-ti faci ordine in idei, sa ne spui ce ai si ce doresti si atunci o sa se gaseasca vreunu sa te ajute cat poate ca sa mearga treaba bine/cumva inainte.Daca la intrebarile tale voi trebui sa raspund cu o serie de noi intrebari eu renunt sa-ti mai ofer ajutorul. Rabdarea este o virtute iar eu am fost absent cand s-au impartit virtutile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum