CBI Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 nu fa cutia f ingusta pt ca trebuie sa bagi si material fonoabsorbant si se va obtura circulatia libera a aerului in spatele woferuluiun 24-25cm ar fi minimul indicat pt un dif de 8"distanta intre marginile sasielor tw si mediei sa fie cat mai mica posibil,intre medie si wofer merge mai mult,dar depinde si cat de departe asculti si la ce frecv. pui crossoverul Link spre comentariu
baga Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Foloseste material de 18mm sau ceva mai gros pentru incinta. Vezi ca media este de fapt o medie-bass si nu are spatele inchis. Trebuie neaparat sa-i faci separat o "incinta in incinta". Acea incinta mica sa fie inchisa, umpluta cu material fonoabsorbant, sa aiba un volum de cativa litri, 2-3 litri zic eu ca ar fi ok, poti sa faci si mai mare putin daca va fi joasa frecventa de taiere. Link spre comentariu
ahegyes Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Intr-adevar tweetere-le si restul pieselor le-am comandat de la domnul care tine site-ul audioalchemy.ro.Daca as fi luat piesele acestea de pe un site din afara m-ar fi costat destul de mult transportul. Mediile mi-au fost recomandate de el, iar difuzorul de joase a fost gasit pe un forum unde erau mai multe proiecte diy.- asta cu transportul e vraja clasica. el de unde crezi ca ia piesele ??? crezi ca cresc la el in gradina ? sa fii foarte atent la difuzoare - sa fie toate in regula, sa nu fie lovite, folosite, etc... Recomandarea e clar cum e facuta pt. ca difuzoarele nu prea se pupa unele cu altele.Dupa cum vad eu situatia trebuie sa refaci complet cutia. Cea veche......nu stiu, faci ce stii cu ea, dar e clar ca pt. amplasarea frontala a basului nu e buna. Insist si eu cu ce s-a spus mai sus - si anume - difuzoarele sa fie cat mai aproape unul de altul, mai ales tw si media.Apoi filtru, 100% nu va fi bun asa cum e acum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum