Darkang33l Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Buna ziua,am o problema cu un leptop tot imi da nuste erori la reinstalare si am decis sa imi pun 1GO Ram pt ca am doar 256MB Ram ok am deschis compartimentul unde se afla rami si am vazut ca am doua sloturi si pe unu am unu de 265 numai ca nu stiu ce fel de ram ,ce fel de DDR ce frecventa are cum as putea sa aflu.Multumesc Modificat de Madalina:alege un nume mai sugestiv Link spre comentariu
kodor2001 Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 O metoda ar fi sa va uitati in manualul laptopului (daca-l aveti).A doua metoda (daca nu aveti manualul) e sa cautati pe net caracteristicile laptopului.A treia metoda e sa scoateti placuta de memorie din laptop si sa cititi ce scrie pe eticheta lipita de ea. Link spre comentariu
Darkang33l Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Da aia e problema prima metoda din start sare pt ca laptopul are cam 10 ani a doua metoda ar mege dar trebuie sa ma duc sa caut cum il cheama aiua nui asa greu si la ultima metoda nu pot pt ca ma-m uitat si nu scrie absolut nimica Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Iti recomand sa ei de pe net cpu-z si iti va da toate informatiile despre pc tau ;) Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Buna seara ! Pai nu scrie pe memorie cat are frecventa,ma refer pe cea de 256mb?Daca se poate sa ne spuneti si noua ce laptop aveti dvs.Asteptam !!!! Link spre comentariu
Darkang33l Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Am un Dell PP06L daca puteti puteti posta toate caracteristicile ca eu nu le gasesc Link spre comentariu
kodor2001 Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Dell-ul dumneavoastra e un P4, deci are DDR ... pe net am gasit ca e DDR1 (PC2100) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum