Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme laptop

Darkang33l

Postări Recomandate

Buna ziua,am o problema cu un leptop tot imi da nuste erori la reinstalare si am decis sa imi pun 1GO Ram pt ca am doar 256MB Ram ok am deschis compartimentul unde se afla rami si am vazut ca am doua sloturi si pe unu am unu de 265 numai ca nu stiu ce fel de ram ,ce fel de DDR ce frecventa are cum as putea sa aflu.Multumesc

Modificat de Madalina:alege un nume mai sugestiv

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Darkang33l

3

• kodor2001

2

• FLORIN IORDACHE

1

• strombi

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

O metoda ar fi sa va uitati in manualul laptopului (daca-l aveti).A doua metoda (daca nu aveti manualul) e sa cautati pe net caracteristicile laptopului.A treia metoda e sa scoateti placuta de memorie din laptop si sa cititi ce scrie pe eticheta lipita de ea.

Link spre comentariu

Da aia e problema prima metoda din start sare pt ca laptopul are cam 10 ani a doua metoda ar mege dar trebuie sa ma duc sa caut cum il cheama aiua nui asa greu si la ultima metoda nu pot pt ca ma-m uitat si nu scrie absolut nimica

Link spre comentariu

Buna seara ! Pai nu scrie pe memorie cat are frecventa,ma refer pe cea de 256mb?Daca se poate sa ne spuneti si noua ce laptop aveti dvs.Asteptam !!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări