Vizitator ozy Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 Poate sa-mi spuna cineva daca se pot simula doua semnale digitale in cuadratura cu "pin stimulus" in MPlab? De exemplu rotirea unui encoder. Link spre comentariu
cirip Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 Da.Creezi un fisier stimulus cu extensia .sti. Fisierul va avea forma (de exemplu):CYCLE RB1 RB020 0 041 1 0 ; apply high to port b bit 152 0 1 ; apply high to port b bit 0, set bit 1 low55 1 160 0 065 1 0 ; toggle bit 1, then...76 0 1 ! ...toggle bit 0.Si asa mai departe; exemplul e copiat chiar din help. Semnalele in cuadratura le generezi prin activarea 0/1 a pinilor de intrare (care ii alegi tu) dupa numarul de perioade de clock specificate in coloana CYCLE.Dupa ce ai creeat si salvat fisierul .sti, il activezi prin clic pe debug->Simulator Stimulus->Pin Stimulus->Enable si alegi fisierul .sti pe care l-ai creeat.Scotoceste helpul in legatura cu pin stimulus. Daca nu te descurci, mai intreaba. Cirip Link spre comentariu
Vizitator ozy Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 Am inteles . Multumesc. Link spre comentariu
cirip Postat Septembrie 26, 2004 Partajează Postat Septembrie 26, 2004 Nici o problema, si-alta data.Eu am facut ceva asemenator ca sa simulez semnalele de la o telecomanda proportionala ptr un aeromodel si a mers uns.Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum