Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect 2 fullrange cu difuzoare Bluetech

AdyXXL

Postări Recomandate

Salut,vreau sa imi fac 2 boxe de minim 400W RMS bucata, pentru a le folosii pe un amplificator T.amp 2400;ce difuzoare sa folosesc? sunt bune LW1505 + COMP50*+ filtru DYFP-62 * de care horn este mai bun pt comp50? * e bun difuzoarul LW1505? ma refer in regim de fullrange pt ca nu am subwoofer; * diferenta de bani dintre LW-1505 si EW-1505 (100 ron diferenta) ma face sa cred ca este mult mai bun LW1505; sa fie asa? am nevoie de informatiile celor care detin deja niste boxe cu aceste difuzoare; vad ca pe site scrie la ew1505 difuzor profesional bluetech iar la lw1505 difuzor bluetech....cum s-ar auzii aceste boxe ? Deci :- LW1505 - bass/medii max 500W - 96db - COMP 50 - RMS 100W ; max 200W -106db - FILTRU 400W MAX, DYFP62.; daca merita aceasta investitie va rog sa imi dati si mie niste proiecte pentru incinta; trebuie trapezoidala? as putea tine cu aceste boxe o nunta de 150-200 pers?Multumesc anticipat! :da sau spuneti`mi ce difuzoare ar fii mai potrivite; poate cele de la PA Audio

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AdyXXL

5

• BF37

2

Pai treaba e cu cantec cand vrei sa faci boxe cu difuzoare ieftine, deobicei te multumesti cu un compromis.Mai precis EW 1505 va putea scoate bass bunicel , dar intr-o incinta cu volum mare si pe care nu o poti folosi in regim pro , deoarece la volume mari difuzorul depaseste repede Xmec. Deci pentru puteri mari , esti nevoit sa acordezi incinta ( mai sus ) in asa fel in cat difuzorul de bass sa nu depaseasca Xmec. la volum muzical maxim.LW 1503 e bun pt bas , chir si subbass satisfacator , dar asa cum a spus si "tragaciu" , nu sta prea bine cu mediile , ceea ce inseamna ca trebuie sa cobori frecventa de taiere a inaltei , iar com50 desi are bobina de 2" , tot nu stiu daca poate fi taiat suficient de jos.AI 3 variante: 1. Faci cu EW si te multumesti cu un bass mai scurt , asa pana pe la 60-65hz 2. Faci cu LW si vei avea bass iar mediile le vei da mai tare din eq.......cu grija sa nu parlesti inalta.3. Faci boxe pe 3 cai , care vor costa mai mult , dar care vor suna bine.Eu a-si alege varianta 3 :da

Link spre comentariu

ok,deci o varianta mai buna ar fi cea pe 3 cai, dar ce difuzoare sa pun si ce filtre? eventual si un proiect sa puneti daca aveti;sau daca nu ,spuneti-mi ce boxe sa cumpar in limita a 10 mil/boxa; sunt bune cele de la Behringer B1520-PRO ?

Link spre comentariu
[...]LW 1503 e bun pt bas , chir si subbass satisfacator ,[...]

Ce tpt spui acolo? LW1503 pe subbass? :ras:

Mai gandeste-te o data inainte sa spu ceva, pentru ca nu strica.

si atunci ce as putea sa pun?

Eu am doua topuri si un bas. Difuzoarele de joase sunt din gama LW. Avand in vedere cat au costat cand le-am achizitionat, sunt multumit de rezultat,...chiar foarte multumit.

Pe partea de joase din topuri am pus varianta de 12" din gama LW, iar pe subwoofer, am pus varianta de 15" din aceeasi gama.

Cred ca faci o confuzie , chiar tu ai subbass cu acest difuzor :rade:

Daca majoritatea foloseste acest difuzor in subbasi asta nu-l impiedica sa poata fi folosit in incinte pe 3 cai.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări