Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

solutie mecanica pt lipirea unui led

bumsound

Postări Recomandate

nu-i silicon, e un adeziv de la bison din 2 seringi. bag mana in foc ca nu se desprinde si saiba e folie de mica n-are cum sa se topeasca. carcasa... o sa razi, da ma gandesc sa bag toata smecheria intr-un tub de spray...:)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bumsound

12

• nicul

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@ tycpai folia de mica n-am pus-o ca bariera termica, ci ca baza reflectorului sa nu faca scurt cu celelalte terminale de lipire libere de pe star-ul ledului. de ce sa rada led-ul? nu reusesc sa te urmaresc, daca incerci sa-mi spui ceva. fii direct

Link spre comentariu

@ tycda farul tau ala smecher de motocicleta ai descris undeva cum l-ai facut? sa ma uit si eu. poate mai fur o idee...:) e cu un sg led sau 6? citisem pe undeva ca ai folosit 6 cree t6 la ceva... oricum din poza postata imi dau seama ca de la fiecare iesire cu motocicleta te intorci cu frigideru plin...

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Poti sa ai un far cu halogen de 35W,daca e aiurea reglat ai in permanenta frigiderul plin. daca e corect reglat,nu.O descriere nu am facut,dar am raspuns la intrebari despre cum l-am facut.Dar sa fac si o descriere:1.Am luat un far de Suzuki Bandit;[attachment=3]DSCF0486.JPG[/attachment]2.Am aflat distanta focala optima;3.La distanta optima l-am retezat (cu flexu);4.Am potrivit placuta cu cele 6 XM-L pe un radiator (cu 4xM3) dupa care le-am dat jos;5.Am lipit radiatorul de far(sau ce a mai ramas din el);6.Lipit fire de alimentare pe placuta cu leduri,montat placuta pe radiator,acum in interiorul farului,izolat firele cu varnis termo;7.Realizat 2 scc-uri ,la baza au LM4309.Ar mai fi 8. punerea in functiune si adaptarea la sasiul motocicletei.[attachment=2]DSCF0791.JPG[/attachment][attachment=1]DSCF0792.JPG[/attachment][attachment=0]DSCF0793.JPG[/attachment]Acum ma gandesc sa le fac niste eclise,iar farurile sa le pozitionez initial pe faza lunga.Cand coboara eclisele peste faruri,se face faza scurta,eclisele find actionate de un MPP. Ideea asta mi-a dat-o care venea intr-o seara dintr-un capat al unei strazi,eu find in celalat capat. Pe masura ce ne apropiam,lumina farurilor lui se tot 'ridica'.Pana a trebuit sa opresc.

Link spre comentariu

@ gigipedala - imediat cum imi recuperez aparatul foto ii fac si poza@tyc - mi se pare imposibil pt mine sa lipesc emiterul cum ai facut tu, ca n-am decat un pistol de lipit vechi, dar de curiozitate din ce material e facuta placa pe care ai lipit cele 6 emitere?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări