ratza Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Pe Philipsurile alea dai banii de pomană. Fugi de ele. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 sony mdrzx300b am şi eu şi nu îmi plac deloc, nu au bas deloc şi nici măcar înaltele nu sunt acolo. Nişte sennheiser cx 280 sună mult mai bine pe toate planurile, chiar dacă sunt căşti mici, şi din câte ştiu au preţ asemănător, asta din ce am ascultat eu, asta pot recomanda. sony mdrzx300b degeaba sunt mari, nu excelează la nimic, ascultate chiar şi pe amplificator. Link spre comentariu
Sonic Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Mai bine ai spune un buget orientativ. Link spre comentariu
Vizitator badboy20cm Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Salut eu i-am luat lui sormea niste casti Philips SHP2000/10 Frecventa de raspuns (Hz):15 - 22000Diametru difuzoare (mm):40Impedanta:32 OhmGreutate:226 gCasti HiFi StereoSensibilitate: 100 dBSi pot sa zic ca sunt praf!Pentru mine am cumparat Roccat Kave REAL 5.1 SURROUND SOUND with speakers aligned at a 12° angle MICROPHONE WITH MUTE LED fully rotatable and completely removable TIP’N’CONTROL DESKTOP REMOTE for central management of all volume functions DUAL SOUND-PROFILE with movie and game settings SOLID ALUMINIUM HINGES enabling heavy duty use ESPECIALLY COMFORTABLE EARCUPS featuring external noise cancelling, hand-sewn ADJUSTABLE VIBRATION UNIT for a realistic gaming experience HEADBAND WITH THREE PADS for equal weight distribution EASY TO CARRY folding and compact designequency response: 20~20,000HzMax. SPL at 1KHz: 114±3dBMax. input power: 100mW (30mW)Drive diameter front: 40mmDrive diameter rear: 40mmVIBRATION DRIVER UNITSFrequency response: 20~100Hz ()Max. input power: 1000mWDrive diameter: 30mmMICROPHONEFrequency response: 20~18,000HzSensitivity at 1KHz: -36dBDirectivity: omni-directionalDiameter: 4x1.5mmSYSTEMConnection: 4 X 3.5mm jack plugImpedance: 32 Ohm Cable length: 3,4m total (2,0m Remote > PC)Between ear cups and remote: 140cmBetween remote and splitter: 180cmBetween splitter and PC: 20cmSi pot sa zic ca sunt super multumit(bass,inalte etc) ,impreuna cu o placa creative de 24 biti , Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum