Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Termometru dual/433Mhz

78ATI

Postări Recomandate

Buna tuturor!

Am considerat ca nu ar trebuii sa scriu un alt post, deoarece intrebarea este legata de acestsubiect:

- am reusit sa trimit-citesc semenale prin RF 433Mhz, folosind o simpla conexiune RX TX intre care am interpus modulele radio:

UART1_Init(2400)

Delay_ms(100)

MyRout: i=0  do   if UART1_Tx_Idle=1 then    UART1_Write(myData[i])    i=i + 1   end if   Delay_ms(10)  loop until i = 7
UART1_Init(2400)                       Delay_ms(1000)                               MyProg:       if (UART1_Data_Ready() = 1) then  ' data is received,          tmpData = UART1_Read()           ' read       end ifgoto Myprog
Problema este ca nu reusesc sa stochez datele intr-o variabila sau sir.

Am incercat ideea unui cod:

Trimit la inceput de 3 ori "U" pentru a trezii sau sincroniza modulul radio, apoi 3 bytes.

Tot timpul in variabila sir ex: myVar se stocheaza aceiasi valoare. Nu reusesc nici cum sa pot inscrie iar apoi trata fiecare byte receptionat.

Ma puteti ajuta? Va rog!

Multumesc°

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 78ATI

22

• MatyC

9

• costi002

6

• Liviu M

5

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări