Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audiofrecventa reactia pozitiva aplicata in catod tub final

Vizitator

Postări Recomandate

Tu hpavictor crezi ca din GU50-SE se poate obtine Pu=18W cu 1% THD folosind chiar "mama reactiei..." ?La tine hpavictor primeaza vorbe goale(fara acoperire)in general , altceva nu prea vad ,treci daca vrei si te simti in stare-hpavictor la reactia pozitiva aplicata in catod tub final config SE din secundar OT.Acest subiect hpavictor "cauta" reactia pozitiva aplicata in catod tub final config SE din secundar OT

Da , cred ca din GU50 SE se poate obtine Pout 18 W . :da :da :da :da :da Nu pot trece la reactie pozitiva in catod la un amplificator SE , nu posed cunostiintele teoretice pentru asta . Am remarcat in pozele de mai sus ca ati incercat solutia Dnului Lazaroiu........In caz afirmativ ne puteti spune si noua daca simularea coincide cu realitatea ? Stim ca precizia simularii este direct dependenta de precizia modelelor matematice pentru trafo out si lampi , si exista posibilitatea sa fie cateva variabile de care inca nu s-a tinut cont inca......Dar ar putea fi o premiera pentru Romania acest gen de reactie pozitiva cu avans de faza.....Cu acelasi respect , Victor
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zbodeoc

6

• Depanatoru

4

• THOMAS

3

• feri.visky

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

...In caz afirmativ ne puteti spune si noua daca simularea coincide cu realitatea ? ...

Ca efect banda NU coincide(pentru un OT dat).Am o singura oscilograma (sinus in sarcina la iesire , img. mai jos) pozata/ramasa-nu aveam acumulatori incarcati...(ulterior am "dezafectat" montajul impovizat/de proba gu-15-se).

post-18717-139829350684_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări