jean2010 Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Stie cineva daca merge inlocuit un display lcd ccfl cu un display lcd led daca au aceeasi diagonala si aceeasi rezolutie? Link spre comentariu
raizenkohakus Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 display-ul in sine este acelasi, iluminarea este de tip CCFL sau LED din cate stiu. Nu stiu daca la cel LCD LED panel-ul de leduri este incorporat in display sau este undeva in spate, ca piesa separata. Link spre comentariu
jean2010 Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Pe langa diferenta de iluminare,vroiam sa stiu daca sunt compatibile la pinii cu care se conecteaza la placa video,adica daca au aceleasi functii. Link spre comentariu
raizenkohakus Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Aceleasi functii, aceleasi mufe: D-SUB, DVI si HDMI. Link spre comentariu
jean2010 Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Am uitat sa precizez ca este vorba de un display de laptop de 15,6 inch care are un conector de 30 pini prin care se conecteaza la placa video. Link spre comentariu
iora Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Am uitat sa precizez ca este vorba de un display de laptop de 15,6 inch care are un conector de 30 pini prin care se conecteaza la placa video.in datasheet-ul gasit dupa codul lcd-urilor pe internet ,gasiti specificatiile conectorilor,faceti o comparatie si va lamuriti.teoretic iluminarea panelurilor nu are legatura cu comanda LCD-urilor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum