Vizitator piticu Postat Martie 8, 2006 Partajează Postat Martie 8, 2006 ..salut!!...am o statie de 30W de 8ohm,scrie pe ea TENSAI TA 3300, pe STK, shi mi s-a ars finalu,probabil k am pus pe ea boxe de 4 ohm; i-am schimbat stk-ul (2029) shi am acu 2 boxe cu difuzoare de 8 ohm....se aude bine,numai pe un canal,iar pe unul se aude foarte tare in comparatie cu celalalt,shi cu putin fasait,shi am lasat decat pe un canal.statia a fost modificata,cik i-a fost modificat circuitul pt. a i se modifica stk-ul....nu stiu mai multe...rugamintea mea este,dak puteti sa imi raspundeti de ce se aude pe un canal mai tare shi unul mai incet.(nu am apucat sa consult un electronist,cel care mi-a schimbat stk-ul nu a avut mai mult timp decat pt asta...)...multumesc frumos :rock: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 8, 2006 Partajează Postat Martie 8, 2006 Piticule, ai umplut forumul cu intrebarea ta. CIteste si regulamentul forumului. Link spre comentariu
Vizitator piticu Postat Martie 8, 2006 Partajează Postat Martie 8, 2006 ma poate ajuta cineva cu un raspuns.....pls......srryy k am pus anuntzu de m m ori....srryy :rolleyes: Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 8, 2006 Partajează Postat Martie 8, 2006 in primul rand, am cautat STK-ul indicat de tine si nu-l gasescsunt multe cauze la problema ta, asa ca trebuie sa vezi mai multe variante:- schimband intre ele boxele se aude acelasi canal mai tare si celallt normal?- schimband canalele la intrare, se aude acelasi canal mai tare si celallt normal?- legaturile la potentiometrul de volum sunt bine pe canalul "tare"?- nu e vreo lipitura "rece" sau o rezistenta decalibrata? asa ca masoara rezistentele d epe langa STK Link spre comentariu
Vizitator piticu Postat Martie 8, 2006 Partajează Postat Martie 8, 2006 ...nu am probat decat boxele intre ele...variantele celelalte nu le-am verificat...merci foarte frumos de ajutor Link spre comentariu
Vizitator piticu Postat Martie 11, 2006 Partajează Postat Martie 11, 2006 mi-a spus cineva k ar putea fi o rezistentza arsa shi dincauza asta nu mai trece curentu prin ea..trece direct..... Link spre comentariu
so19so76 Postat Martie 12, 2006 Partajează Postat Martie 12, 2006 Asta cu rezistenta arsa prin care ''trece curentul direct ''este tare .Pai daca este arsa eu inteleg ca este intrerupta si atunci pe unde mai trece curentul?Oricum probabil ca acolo ai decalibrata vreo componenta din reactia integratului,care poate avea ca efect modificarea amplificarii . Bafta! :rock: Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 12, 2006 Partajează Postat Martie 12, 2006 de dat cu parerea asa nu e greu :partyman: .. ai citit ce scrie pe integrate? sa cautam datasheet-ul (documentatia tecnica, tipica, de aplicatie) si ai facut testele de care ti-am zis?spune-ne ce rezultate ai la probe Link spre comentariu
EPSICOM Postat Martie 12, 2006 Partajează Postat Martie 12, 2006 Problema este foarte simpla. Daca un integrat s-a dus cu siguranta a carat cu el pe "lumea celor dusi" si altceva. Cate componente or fi cu totul ? 5-7-14 ? se masoara fiecare la o adica, in special capacitatile (dupa semnalul descris pare a fi C-ul de decuplare pe intrare) sau masuratori comparative intre canale. Treaba de max. 15 minute. Daca finalii nu sunt la fel incepe ajustarea si echilibrarea lor care de regula daca nu reuseste din modificarea castigului inseamna ca varza a fost completa. Nu se gasesc doi la fel, costa scump ? Pastreaza carcasa si completeaz-o cu finale noi, mult mai ieftine, la indemana. Cine mai repara integrate in ziua de azi ? Link spre comentariu
Vizitator piticu Postat Martie 13, 2006 Partajează Postat Martie 13, 2006 ..niq_ro.....merci mult de sfaturi (mi-ai fost cel mai de ajutor), nu am probat decat prima varianta,cea cu boxele,la restu nu ma prea pricep.am sa duc statzia la tatal unui prieten sa o rezolve,sper..dak nu, o sa vad yo...merci celor care au postat... :rock: Link spre comentariu
Vizitator piticu Postat Martie 13, 2006 Partajează Postat Martie 13, 2006 epsicon.....o sa urmez pashii descrishi de tine....poate iese ceva....ms fain de tot :rock: Link spre comentariu
Vizitator dann080 Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Va rog frumos are cineva o schema pentru Tensai Ta3300 ? Ma intereseaza valoarea potentiometrelor din egalizator s-au dus si sunt diferite unul e de 500k si 2 de 100k Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum