Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce diferenta este la invertoare lcd laptop

dnddnd

Postări Recomandate

19.21072.011 W02-A ---- acesta a fost pus de fabrica la un ACER ASPIRE 9303 wsmi19.21072.015 W06C-A ---- si acesta l-am pus eu.l-am luat de la dezmembrari.laptopul merge.as putea avea probleme cu placa,sau cu altceva. ?multumesc anticipat. :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dnddnd

4

• raizenkohakus

2

• fum3z

1

• pusu

1

Top autori în acest subiect

Am avut la un laptop, tot asa imi picase invertorul, si am pus unul la 8.5 lei de pe mivarom, n-avea nici un fel de probleme si a dus'o mult si bine pana am pus un alt tip de procesor in socket-ul laptopuli si si-a luat la revedere.

Link spre comentariu

Semnalele sunt aceleasi, doar trebuie sa verifici sa fie pinii in ordinea corecta. Cat despre tensiunea pe lampa, nu e nici o problema, in cel mai rau caz ti se arde lampa mai depede sau nu lumineaza la capacitate maxima. Verifica, daca nu ai facut deja, sa-ti functioneze tastele de variatie a luminozitatii.

Link spre comentariu

Am verificat. Merg tastele de variatie a luminozitatii.in rest nu am vazut nici o diferenta.Mufa cu pinii a intrat perfect.Am intrebat ptr. ca am auzit ca s-ar arde placa din cauza invertorului.Va multumesc frumos ptr raspunsuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări