dnddnd Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 19.21072.011 W02-A ---- acesta a fost pus de fabrica la un ACER ASPIRE 9303 wsmi19.21072.015 W06C-A ---- si acesta l-am pus eu.l-am luat de la dezmembrari.laptopul merge.as putea avea probleme cu placa,sau cu altceva. ?multumesc anticipat. Link spre comentariu
raizenkohakus Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Ma indoiesc, singurele diferente ar putea fi la luminozitate, nimic periculos. Link spre comentariu
dnddnd Postat Noiembrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Ma indoiesc, singurele diferente ar putea fi la luminozitate, nimic periculos.multumesc mult.la luminozitate nu se vede nici un fel de diferenta.oricum iti multumesc foarte mult de raspuns. Link spre comentariu
pusu Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Pai nu scrie pe le ce tensiune si curent scot? SUnt diferente sau de ce-ti faci probleme? Link spre comentariu
raizenkohakus Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 Am avut la un laptop, tot asa imi picase invertorul, si am pus unul la 8.5 lei de pe mivarom, n-avea nici un fel de probleme si a dus'o mult si bine pana am pus un alt tip de procesor in socket-ul laptopuli si si-a luat la revedere. Link spre comentariu
dnddnd Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 19.21072.015 FUJITSU SIEMENS AMILO PA 3553 cu Display 15.4-inch ce am avut eu 19.21072.011 la Acer Aspire 9303 wsmi cu Display 17-inch am gasit acest link cu date despre invertoare. http://www.ratonia.com/index.php?catego ... =2a&page=3 este diferenta de la display.ce am pus cred ca era de 15-inch. Link spre comentariu
fum3z Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Semnalele sunt aceleasi, doar trebuie sa verifici sa fie pinii in ordinea corecta. Cat despre tensiunea pe lampa, nu e nici o problema, in cel mai rau caz ti se arde lampa mai depede sau nu lumineaza la capacitate maxima. Verifica, daca nu ai facut deja, sa-ti functioneze tastele de variatie a luminozitatii. Link spre comentariu
dnddnd Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Am verificat. Merg tastele de variatie a luminozitatii.in rest nu am vazut nici o diferenta.Mufa cu pinii a intrat perfect.Am intrebat ptr. ca am auzit ca s-ar arde placa din cauza invertorului.Va multumesc frumos ptr raspunsuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum