Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips sasiu l6 blocat mode hotel

ionbel1

Postări Recomandate

Am acest tv.si nu pot sa dezactivez mode hotel.Am incercat tasta osd telecomanda+menu tv,am schimbat memoria cu una luata de pe un sasiu identic,am pus o memorie goala,in zadar,nu vrea.Procesorul este SAA5290PS/055.Va rog o mina de ajutor ca mi-a scos peri albi.PS.Telecomanda este buna,functioneaza toate tastele,am probat-o la alt tv.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

4

• ionbel1

3

• tehtronics

2

• dan cod

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pentru cele cu TXT se da pe programul 38 si se apasa simultan OSD de pe telecomanda si Meniu de pe TV cam 5 secunde.Pentru cele fara TXT se da pe programul 38 si se apasa OSD de pe telecomanda si Minus TV cam 5 secunde.

Link spre comentariu

Ar fi ceva sa nu aibe telecomanda buna.La L6 are telecomanda philips cu cap rotund si intrarea in programare se face apasand simultan cele doua taste de jos.

eu asa am dedus dupa spusele celui care a deschis topicul.nu se poate sa nu se dezactiveze hotel mode cu memorie goala.cred ca are alta telecomanda sau nu stie cum se face instalarea programelor.

post-8232-139829341893_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări