gg101 Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Am zis aseara ca nu avem aceleasi simboluri. .... dupa cum se vede nu fac trimitere la .asy .SUBCKT ECC88 P G K Ce am subliniat in declaratia de mai sus (Plate ,Grid , Katode) sunt dependente de modul de configurare a contactelor in simbolul cu extensia .asy .In simbolul .asy , de obicei , inceperea enumerari se face de la P(late) . De exemplu ,pt trioda : P=1;G=2 si K=3 . Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 21, 2014 Administratori Partajează Postat Martie 21, 2014 stiu dar nu merge nici sa le rup Link spre comentariu
mcl2k6 Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Salutare,am inceput constructia unui amplificator PP bazat pe tubul rusesc 6P36S, si as dori sa fac niste simulari in Simetrix a schemei pe care o am, sa vad cum s-ar comporta.As dori sa va intreb, daca nu aveti cumva un model Spice pentru 6P36S?Multumesc! Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 4, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Salutare, am inceput constructia unui amplificator PP bazat pe tubul rusesc 6P36S, si as dori sa fac niste simulari in Simetrix a schemei pe care o am, sa vad cum s-ar comporta. As dori sa va intreb, daca nu aveti cumva un model Spice pentru 6P36S? Multumesc! Poate va ajuta acest model:************************************************************************************** .SUBCKT 6P36S 1 2 3 4 + PARAMS: Ex=1.3635175771 Kg1=309.0082813435 Kp=24.0913514299 Kvb=9.8400037131 Mu=7.9029901821 + Exd=1.0147791563 Kd=92.2849119725 Ks=0.2709901421 Kg=0.0018988875 + CCG=22.0P CPG1=1.75P CCP=9.0P Eat at 0 Value={limit(0.636*ATAN(limit(V(A,K),0,2000)/KVB),0,1)} ; arctangent shaping Eme me 0 VALUE={PWR(LIMIT(V(A,K),0,2000),EXD)/KD} ; diode line Egs gs 0 VALUE= {V(S,K)/KP*LOG(1+EXP((1/MU+V(G,K)/V(S,K))*KP))} ; effective voltage Egs2 gs2 0 VALUE={(PWR(V(gs),EX)+PWRS(V(gs),EX))/(KG1*0.636)} ; total space current G1 A K VALUE={LIMIT(V(gs2)*V(at),0,V(me))} ; plate current Escrn sc 0 VALUE={KS*V(gs2)*(1.1-V(at))} ; reverse arctan shaping for screen current G2 S K VALUE={Limit(V(sc),0,10)*LIMIT(V(S,K),0,10)/10} ; screen current * no grid current data available so comment out the grid current line *G3 G K VALUE={PWR(LIMIT(V(G,K)+1,0,1E6),1.5)*(1.25-V(at))*KG} ; grid current C1 G K {CCG} ; CATHODE-GRID 1 C2 A G {CPG1} ; GRID 1-PLATE C3 A K {CCP} ; CATHODE-PLATE .ENDS 6P36S *1 2 3 4 A S G K *************************************************************************************Este un model Spice. Foarte buna alegerea facuta pentru un amplificator cu aceste tuburi,sunt unele dintre cele mai faine tuburi de BO cu care putem obtine performanta intr-un amplificator audio. Sunt tuburi robuste si au un "sunet placut" in configuratii PP dar mai ales in SE conectate ca triode,felicitari! Link spre comentariu
mcl2k6 Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Va multumesc, D-le Lazaroiu! Functioneaza in Simetrix.Prin iunie trebuie sa-mi vina transformatoarele, abia atunci pot sa zic mai multe despre montaj. Link spre comentariu
romicap Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Buna ziua,Domnul Lazaroiu daca se poate si aveti ceva timp va rog frumos sa puneti in Spice corectorul acesta de ton Am in lucru un AAf ,SE cu 2 x G807 (paralel) si amicul pentru care il construiesc vrea un corector pentru inalte si bass. Va multumesc anticipat ,cu stima ! Adaug si schema AAFului Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 La final, de ce nu alimentezi partea de atac după drosel?Cîte grile are 807? Link spre comentariu
romicap Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 La final, de ce nu alimentezi partea de atac după drosel?Cîte grile are 807? Initial schema a fost proiectata pentru EL34 ,voi face modificarile de rigoare la timpul potrivit ,deocamdata sunt preocupat de corectia de ton, merci Zal ... Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Aveti mai jos schema simulata in SPICE cu valorile componentelor propuse de dv.,eu mi-am permis doar doua mici modificari in asa fel incat acest corector de ton sa fie ceva mai stabil la frecventele superioare unde avea tendinta de a oscila in RF,modificarile fiind: C11 (330pF) paralel pe R9 si rezistenta de sarcina pe iesire R16=470K care in general este rezistenta de intrare a etajului urmator. Tensiunea la intrare este standart de 0.707V[rms] iar la iesire este marcata pe schema in trei puncte pentru pozitia potentiometrilor; maxim,minim si jumatate. NU stiu de unde ati luat schema dar reglajul pentru frecventele joase este un pic exagerat,dar pana la urma tot in practica veti realiza punerea la punct,oricum aveti mult de lucru... P.S eu as fi ales un activ baxandall tone clasic. Link spre comentariu
romicap Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Va multumesc Dnul Lazaroiu, schema e conceputa de inginerii de la SABA si deja am pus`o,, la treaba,, adica e in probe pe un amplif.Regleaza ,,nemteste ,, adica pe intreaga cursa a potentiometrelor (nu doar la capete) si sunt foarte multumit . Cu stima. Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 12, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Va multumesc Dnul Lazaroiu, schema e conceputa de inginerii de la SABA si deja am pus`o,, la treaba,, adica e in probe pe un amplif.Regleaza ,,nemteste ,, adica pe intreaga cursa a potentiometrelor (nu doar la capete) si sunt foarte multumit .Cu stima.*************** Excelent,ma bucur ca sunteti "prins" de acest microb atat de mult si ca experimentati foarte multe montaje fara frica si cu o pasiune de invidiat,va felicit! In ceea ce priveste reglajul de ton propus de dv.,sigur ca funcioneaza liniar si are efect pe intreaga cursa a potentiometrelor iar eu nu am aratat in acea simulare ca efectul lor este numai la capete,doar am punctat maximul si minimul posibil de reglaj in gama audio,dar si in pozitia de 1/2 din valoarea potentiometrelor,reglajul este eficinet daca pot spune asa ; pentru fiecare ohm din valoarea potentiometrelor. REmarca pe care am facut-o referitor la reglajul pentru frecventele joase a fost doar pentru ca iese din standartele cunoscute pentru reglajele de ton,dar daca dv. va place atunci totul este perfect. Atentie si la schema etajului final,alegeti bine PSF-ul pentru cele doua tuburi finale G-807 in paralel in modul trioda si mai ales PSF-ul pentru tubul de intrare RV-12P2000 (P2000).Eu am verificat schema si pare interesanta iar daca o sa considerati ca va ajuta o pot trimite pe MP,bineinteles mai pe seara... Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 ...Regleaza ,,nemteste ,,...fără comentarii(roz): Link spre comentariu
romicap Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 ...Regleaza ,,nemteste ,,...fără comentarii(roz):Va rog sa fiti amabil si sa analizati si varianta cu cursoarele la maximum!De asemenea as fi incantat de o varianta de regulator de ton mai buna,va multumesc. P.S. Personal agreez modalitatea ,,fina ,, delicata , de reglaj ,verso reglajele abrupte ,incisive.... Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Păi nu prea e curba ce ar trebui, posibilele explicaţii ar fi existenţa unui puţometru de volum cu corecţie fiziologică permanentă, pe tot traseul pistei, în schema originală, sau necesitatea corectării unor difuri mai slabe ce veneau împreună cu ampliful.Schema originală? Link spre comentariu
romicap Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Păi nu prea e curba ce ar trebui, posibilele explicaţii ar fi existenţa unui puţometru de volum cu corecţie fiziologică permanentă, pe tot traseul pistei, în schema originală, sau necesitatea corectării unor difuri mai slabe ce veneau împreună cu ampliful.Schema originală?Schema originala e exact ce am prezentat mai sus (in creion!) luata de pe= Saba privat forum= Mentionez ca eu sunt foarte multumit de cum lucreaza corectorul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum