validae Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Postezi ce ai de postat și aștepți să se aprobe postarea.Asta nu se întâmplă instantaneu, că moderatorii nu sunt angajați plătiți, ci utilizatori cu drept de moderare.... Link spre comentariu
Fanix Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Multumesc Validae , acum am inteles. Incerc de mai multe zile sa iau legatura cu dl. Lazaroiu si nu reusesc. Imi cer scuze din nou de off topic Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Poate vede postarea de acum, noii veniți nu pot trimite mesaje până nu acumulează minim 10 postări... Link spre comentariu
Fanix Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Ok nu am stiut, (nu am citit atent regulamentul). Multumesc inca odata. Link spre comentariu
300B SE Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 La 03.07.2018 la 13:24, LMOlimpiu a spus: Ultima schema postata de catre dv. este functionala si chiar foarte buna,iar faptul ca dv. gasiti diverse configuratii de stabilizator cu aceasta lampa (ECL82) este pentru ca fiecare a cerut sau a vrut altceva,in principiu este vb cam de acleasi lucru.Deci schema ultima mi se pare foarte OK. Acum daca cineva este de alta parere,nu are decat sa intervina! Am si eu o întrebare: care este avantajul real al unui stabilizator cu tub vs. unul cu tranzistor? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Avantaj real tub versus tranzistor, nu exista. Poate pentru unii care nu au treaba cu electronica. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) Acum 2 ore, matropower a spus: Am si eu o întrebare: care este avantajul real al unui stabilizator cu tub vs. unul cu tranzistor? Multumesc! Nici un avantaj , doar un consum mai mare de energie si folosirea unui element activ cu viața limitată. Pină la urmă.....tot dioda zenner ține tensiunea stabilă in montajul la care te referi , că să funcționeze corect mai trebuie montată o rezistență intre + Out si catodul triodei , mă mir că nu a observat nimeni pină acum . Editat Decembrie 16, 2018 de viobio Link spre comentariu
gg101 Postat Decembrie 17, 2018 Partajează Postat Decembrie 17, 2018 (editat) 14 hours ago, matropower said: Am si eu o întrebare: care este avantajul real al unui stabilizator cu tub vs. unul cu tranzistor? Multumesc! Care-i mai bun este mai greu de spus .Un redresor si stabilizator de tensiune sunt parte dintr-un amplificator care este proiectat cu un scop . Diferenta majora dintre redresarea cu tub si aceea cu dioda semiconductoare consta in faptul ca tubul are o rezistenta interna . La frecvente joase ,unde exista consumul cel mai mare de curent, se va produce o cadere de tensiune pe tubul redresor care poate afecta functionarea etajului de putere . Efectul acustic care apare ca urmare a folosirii tubului redresor este acela de compresie . In functie de ce urmareste fiecare , aceasta particularitate a tubului redresor poate fi un avantaj sau nu . Editat Decembrie 17, 2018 de gg101 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2018 Partajează Postat Decembrie 21, 2018 Alimentarea unui amplificator cu tuburi este o anexa si trebuie tratata ca atare, evident ca asa cum a aratat gg101 aceasta pot influenta dinamic functionare lui si daca pentru amplificatoarele de instrumente redresarea cu tuburi poate fi este benefica, in cazurile HI-FI stabilitatea este importanta si este preferabila stabilizarea alimentarii cu semiconductoare sau rigidizarea ei cu condensatori de valoare mare, depide de context... Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) ***************************************** Am comentat mai jos,am crezut ca problema mea s-a rezolvat! Editat Ianuarie 6, 2019 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Topicul a fost mutat la discutii diverse. Incercati acest link direct: https://www.elforum.info/topic/135697-recenzii-transformatoare-de-iesire-marca-lmo/?tab=comments#comment-1739597 Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) 10 minutes ago, DjLeco said: Topicul a fost mutat la discutii diverse. Incercati acest link direct: https://www.elforum.info/topic/135697-recenzii-transformatoare-de-iesire-marca-lmo/?tab=comments#comment-1739597 Nu pot nici acolo,pot sa vad orice numai topicul acela NU,acum sunt sigur ca forumul a fost hacuit,nu se poate o astfel de josnicie,dv. sau orice om cu capul pe umeri, puteti intelege acest comportament? L.E pentru ca aici pot sa vorbesc si acolo nu,trebuie sa atarag atentie initiatorului topicului ca @LMO nu este o marca,este o semnatura,daca era o marca erati de mult in fata judecatorilor,va asigur de asa ceva. Editat Ianuarie 6, 2019 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) Sincer nu. Incercati sa va delogati fara sa va re-logati, stergeti si "cookies" ale forumului si vedeti daca puteti accesa/vizualiza topicul, este in sectiunea " Discutii diverse". Daca puteti vizualiza sectiunea/subiectul fiind DE-logat, este "o problema", v-au fost "retrase" anumite drepturi, catre acel subiect, probabil, nu stiu nici eu exact... Editat Ianuarie 6, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Sa nu fie de la memoria cache https://www.google.com/amp/s/m.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache%3famp=1 Sau instalati alt browser! Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 3 minutes ago, DjLeco said: Sincer nu. Incercati sa va delogati fara sa va re-logati si vedeti daca puteti accesa/vizualiza topicul, este in sectiunea " Discutii diverse". Daca puteti vizualiza sectiunea/subiectul fiind DE-logat, este "o problema", v-au fost "retrase" anumite drepturi, probabil... Nu pot nici asa,dar cine si pentru ce motiv mi-au fost retrase anumite drepturi?... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum