THOMAS Postat Martie 21, 2016 Autor Partajează Postat Martie 21, 2016 (editat) la ce anod are 6P36S, e de inteles . Corect,dar remarcati si cate de gros este catodul,caci pana la urma de acolo vine tot fluxul de electroni,este un tub foarte fain! Editat Martie 21, 2016 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Vizitator p.marian62 Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 @LMOlimpiu Va multumesc ! Puteti sa imi trimiteti datele transformatoarelor de iesire ? Schema sursei de alimentare pentru amplificatorul PP cu E(P)L504 o aveti cumva ? Aceasta este adresa mea de mail : [email protected] Link spre comentariu
Viorel Baciu Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Buna ziua. Indraznesc sa va rog sa ma ajutati cu o schema de amplificator pentru casti.As opta pentru una hibrida daca se poate,motivul fiind transformatoarele de iesire care sunt destul de scumpe si nu sunt la indemana oricarui amator sa le bobineze.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
THOMAS Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 (editat) Buna ziua. Indraznesc sa va rog sa ma ajutati cu o schema de amplificator pentru casti. As opta pentru una hibrida daca se poate,motivul fiind transformatoarele de iesire care sunt destul de scumpe si nu sunt la indemana oricarui amator sa le bobineze. Va multumesc anticipat. Daca-mi perimteti sa va dau un sfat; nu vad ce gasiti dv. in amplificatoarele pentru casti hibride ce au ca iesire dispozitive SS (!?),este un montaj "amestecat" sau hibrid cum vreti sa-i spuneti care nu spune nimic,nici tub nici tranzistor. Corect ar fi un hibrid cu SS pe intrare si tub+OT pe iesire,sau complet tub si de ce nu,complet SS.Transformatoarele de iesire pentru amplificatorele de casti nu sunt scumpe dupa cum spuneti dv.,sunt mult mai ieftine comparativ cu OT-urile pentru amplificatoarele de putere cu tuburi. Daca va hotarati la un amplificator de casti cu tuburi,va pot recomanda o schema la care va pot realiza transformatoarele de iesire la pret de o bere cand si daca ne vom intalni,daca nu,va platiti transportul si gata. Pentru ceva hibrid aveti aici : http://www.pmillett.com/file_downloads/ax_hybrid.pdf Editat Martie 22, 2016 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Viorel Baciu Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Da,aveti dreptate. Nu-i nici cal nici magar.In cazul acesta optez pentru varianta nehibrida. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Va rog sa simulati functionarea schemei din atasamentul PDF : Multumesc ! Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Sa traiti , dupa ce simulati schema domnului Victor va rog sa-mi simulati un SE hibrid cu finala 6p14p (tot m-am apucat de hibride) . Va multumesc si va salut cu respect . Link spre comentariu
THOMAS Postat Martie 23, 2016 Autor Partajează Postat Martie 23, 2016 (editat) Sa traiti , dupa ce simulati schema domnului Victor va rog sa-mi simulati un SE hibrid cu finala 6p14p (tot m-am apucat de hibride) . Va multumesc si va salut cu respect . Aveti ceva frumos aici,o sa fiti multumit va asigur de asta dar...dar vedeti cu faceti OT-urile care ar trebui sa aiba o sectiune de minim 9cm^2 si bobinate in cerintele HI-FI... Daca veti utiliza trafuri modeste,rezultatele vor fi sub-modeste Editat Martie 23, 2016 de LMOlimpiu Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Trebuie sa termin cu GU50 si am sa construiesc si acest amplificator . Va multumesc din suflet . PS. pentru acest amplificator am cutia facuta dar...... toate la timpul lor . Stima si respect . Link spre comentariu
Untold Postat Martie 26, 2016 Partajează Postat Martie 26, 2016 (editat) Va salut. Mi-am achizitionat recent asa ceva: http://www.aliexpress.com/snapshot/7285457701.html si ma intrebam daca as putea folosi un preu de linie cu un tubulet PC900 care sa scoata un max de 5V pe iesire...as vrea sa intercalez acest preu intre mp3 player si amplificatorul cu tuburi. Multumesc! Editat Martie 26, 2016 de Untold Link spre comentariu
THOMAS Postat Martie 26, 2016 Autor Partajează Postat Martie 26, 2016 Va salut. Mi-am achizitionat recent asa ceva: http://www.aliexpress.com/snapshot/7285457701.html si ma intrebam daca as putea folosi un preu de linie cu un tubulet PC900 care sa scoata un max de 5V pe iesire...as vrea sa intercalez acest preu intre mp3 player si amplificatorul cu tuburi. Multumesc! Incercati aceasta varianta,sper sa va ajute: Link spre comentariu
Untold Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 Din cate am citit pe Diy Audio, acest tub are panta variabila si ar fi mai liniar doar pentru semnale mai mici de intrare, ceea ce l-ar face chipurile bun pentru preamplificator RIIA, tubul fiiind de RF. Daca n-o sa-mi placa cum suna, voi face un preu cu 6J1P, tot dupa o schema @LMO. Va multumesc pentru simulare. P. Link spre comentariu
catv Postat Martie 27, 2016 Partajează Postat Martie 27, 2016 (editat) Va pot recomanda cu incredere acest amplificator (schema) de o inalta tinuta tehnica si cu rezultate excelente .Este vorba de o schema dupa amplificatorul <DAVOLI> modificat de mine pentru tubul ECL82. Va veti bucura de un sunet deosebit si de o dinamica surprizatoare.La Ps=63W THD-ul nu va deranja urechile cu acel procent de 1.6%.Tuburile proiectate pentru BO sunt exceptionale pentru aplicatii audio,pot spune chiar ca in audio au un regim de functionare lejer comparativ cu aplicatiile specifice. Pentru un SE schema cu preamplificator EF80... Daca va hotarati la aceste scheme,o sa primiti pe mesaj privat amanunte referitoare la transformatoarele de iesire. P.S pentru ca m-ati intrebat ce v-as recomanda intre cele doua tuburi; E(P)L500 si E(P)L504,ca un spirit de gluma eu v-as recomanda 6P36S... ...cred ca nu-i diferenta intre E(P)L504 si E(P)L500 asa ca important este sa alegeti tuburi identice in acest PP dar si pentru SE,parerea mea! Va rog frumos daca se poate sa-mi transmiteti si mie datele transformatoarelor de iesire la schemele postate de dv.Am tot ce trebuie pentru a le realiza si dupa ce ati facut atatea referiri bune la aceste tuburi de bo m-ati determinat sa iau in serios aceasta varianta.6p36c le-am cumparat noi noute de prin 86 cand aparuse prin revista tehnium o schema cu pl500 si chiar daca eu facem montajele chituri cumparate de la librarie simteam ceva care abia in ultimii ani mi s-a confirmat.Va multumesc. Editat Martie 27, 2016 de catv Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Martie 29, 2016 Partajează Postat Martie 29, 2016 D-le Lazaroiu, v-as ruga daca se poate, o simulare pentru intrarea pe ESL63 in varianta 32ohmi, avind in vedere ca cele doua transformatoare au in secundar 45 spire/0,036H/0,6ohmi iar in secundare 5600 spire/450H/3,1k. Sunt in faza finala a proiectului si vreau sa verific eventuala influenta a retelei C25/R15 + R1 si R2 asupra raspunsului in fregventa. Tensiunea de intrare maxima RMS la 32ohmi ar putea fi 40V respectiv aprox 5kV pe secundar Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 1, 2016 Partajează Postat Aprilie 1, 2016 http://svle.free.fr/DPP-EL84/DPP-EL84-B-SCH.pdf Sunt curios , daca aveti timpul necesar pentru o simulare , ce performante se pot obtine cu o asemenea topologie . Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum