Vizitator dxdata Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 ce as vrea sa intreb este , pot folosii un "pic" ca sa citesc valoarea mai multor bobine si afisarea valorilor lor separat in pc in timp real ? , sau cu un pic nu se poate fce asa ceva ?ps: nu am cunostinte programare pic, am o idee si incerc sa inteleg ce metode sa abordez ,,ma apuc sa programez un pic sau caut alta metoda .ms Link spre comentariu
10vid Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 La ce te referi cand spui valoarea lor? Inductanta? Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 21, 2011 Partajează Postat Noiembrie 21, 2011 precizarea "in timp real" ma face sa cred ca este vorba de caderea de tensiune instantanee pe bobina.orice se poate face. si eu as fi curios ce idee nastrusnica a avut Link spre comentariu
Vizitator dxdata Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 superbb :band ar fi fost de masurat rezistenta(ohmi) , am facut azi cateva teste dar masurand diverse bobine in timp ce miez-ul erea miscat ,, valorile zburau in toate partile ,, nimic constant, ceva de genul +1 , 2 , 3 , 4 , 5 etc ,,,, asa ca,, am gasit rezistenta variabila cea mai buna,(pt moment) pentru proiectul meu sa ii zic asa ,,urmeaza next step pasul urmator in continuare Link spre comentariu
Vizitator dxdata Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 cred ca portul paralel poate sa ma ajute fara pic , Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum