GeoMar Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 mai poate pune cineva un link de la volt-ampermetru cu atmega8, cel cu 2x3 digiti led? era un link catre o schema ruseasca si nu o mai gasesc desi am cautat pe forum!multumescCred ca despre Volt-Amper Metrul asta este vorba. Link spre comentariu
expert Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 multumesc Geomar!vad ca ai facut si un cablaj pentru voltampermetru; ai realizat montajul, functioneaza bine?La microcontroler pot folosi un atmega8 care are deja un hex incarcat (este recuperat de la un alt montaj), sau e nevoie de unul nou, nescris!; ma gandesc sa programez cu ponyprog, asta am acum disponibil ca interfata de programare! Link spre comentariu
adicontakt Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 il poti folosi pe ala vechi. il stergi si incarci noul hex Link spre comentariu
GeoMar Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 multumesc Geomar! vad ca ai facut si un cablaj pentru voltampermetru; ai realizat montajul, functioneaza bine? La microcontroler pot folosi un atmega8 care are deja un hex incarcat (este recuperat de la un alt montaj), sau e nevoie de unul nou, nescris!; ma gandesc sa programez cu ponyprog, asta am acum disponibil ca interfata de programare! Asa cum a scris si colegul @adicontakt mai sus, DA se poate re-folosi Atmega8, la rescriere se sterge ce era deja in microcontroller.Atentie trebuie la setare Fuse Bits . Am realizat montajul de test, functiona ok. Mai multe detalii poate oferi colegul @EFTIMIE, el a realizat/testat mai multe exemplare din acest V-A Meter. O poza a cablajului: Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 GeoMar, pentru ce tip de SMDuri ai facut cablajul ? (1210 ?)Multumesc! Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 GeoMar, pentru ce tip de SMDuri ai facut cablajul ? (1210 ?)Multumesc!Am facut cablajul cu SMD1206, am ales unul din macrourile descarcate de aici http://www.abacom-online.de/html/bibliotheken.html , din diverses6.zip si l-am modificat/re-stilizat cum am vrut eu. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Ok. Multumesc pentru raspuns ! Vroiam sa dau comanda de piese si nu stiam ce sa aleg. Masurand pad-urile de pe PCB nu-mi dadeam seama pt ce natie erau. Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Ok. Multumesc pentru raspuns ! Vroiam sa dau comanda de piese si nu stiam ce sa aleg. Masurand pad-urile de pe PCB nu-mi dadeam seama pt ce natie erau.Oricand, cu cea mai mare placere stau la dispozitie cu sfaturi/idei/solutii, in limita timpului liber si a cunostintelor mele. :daL.E.1210 , din ce am remarcat eu, nu prea am lucrat mult cu SMD, deh varsta, sunt putin mai late la pad-uri fata de 1206, distatanta intre pad-uri este aproximativ aceaiasi. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 in arhiva de mai sus, sunt mai multe versiuni de hex...care-i cea corecta? Link spre comentariu
csongore Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 La voltampermetrul rusesc cu atmega8 cum se seteaza fusebiti in khazama sau extremBurner?La mine Ponyprog nu vede programataorul USBASP 2.0 Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 ponyprog nu functioneaza cu usbasp Link spre comentariu
csongore Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Am icercat cu un calculator fuse bit si a iesitHfuse-DFLfuse-E3Merge numai ca palpae ce se poate face? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Merge numai ca palpae ce se poate face?Cablajul perfect ! Trebuie tras un fir de alimentare (+) la pinul 7 al microcontrolerului.Eu dupa problema aceasta m-am oprit din a mai incerca sa fac acest V/Ametru. Link spre comentariu
csongore Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 Am rezolvatHfuse-DFLfuse-E4Extreme burner Link spre comentariu
csongore Postat Octombrie 31, 2013 Partajează Postat Octombrie 31, 2013 merge numai ca nu afiseaza punctul care hex e bun 100_OA sau 999_OA sau VA_OA_OK?eu am icercat VA_OA_OK Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum