Everest Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Va rog sa ma lamuriti ce anume face acest aparat. Este pacat sa-l dezmembrez ... poate intereseaza pe cineva. Optosync PRO-40 Editat de RoGeorge: Sectiunea Foto este pentru discutii. Pentru vanzari exista sectiunile Vanzari si EXTRABAZAR. Link spre comentariu
florinangeru Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 prea multe pe google despre el nu am gasit dar este un flash de studio de provenienta ruseasca daca te pasioneaza fotografia e super util numai sa mai gasesti lampile ca sa te poti folosi de el daca nu-ti trebuie fa o pomana si da-l la un pasionat ca dezmembrat nu semnifica nimic poate n-ai sa folosesti niciodata componentele si doar de dragul de a le depozita.... Link spre comentariu
florinangeru Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 cum e te-ai lamurit cu el? scrie pe el ce model de lampa foloseste? Link spre comentariu
nicul Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 florin, profoto sweden nu e chiar in rusia.oare avem voie sa discutam chestia asta, ca moderatorii din lipsa da activitate au tendinte ciudate ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 29, 2011 Partajează Postat Noiembrie 29, 2011 nicul, e voie sa discutam orice, numai sa nu incalcam regulamentul elforum, adica asta de aici: http://elforum.info/viewtopic.php?f=94&t=2390 Regulamentul nu l-am facut eu si nu am nicio placere sa fac pe politistul si sa explic la fiecare de ce. Imi mananca timp si energie si e munca voluntara. Nu se plateste. Totusi o fac pentru ca altfel nu am mai avea forum, am avea doar un loc plin de injuraturi, reclame si mesaje amestecate. Everest pusese in primul mesaj anunturi de vanzare de echipament foto. De asta am intervenit in mesajul lui, i-am sters link-urile de vanzare si am explicat de ce, ca sa nu se supere nici el si in acelasi timp sa ramana scris si pentru nou venitii care nu au aflat inca despre sectiunea de vanzari sau despre regulament. Cine e nemultumit sa spuna clar si fara ocolisuri de ce e nemultumit. De exemplu, nu am cum sa ghicesc ce inseamna "moderatori cu tendinte ciudate" si nici la ce moderatori se face aluzie. La Foto interventiile pot fi de la Vasile, Madalina sau de la mine. Daca sunt interventii mai vechi atunci pot fi de la alti moderatori care acum s-au retras. Mesajele care au aterizat la Foto prin mutare pot avea interventii facute de alti moderatori. Si tot asa. Cand considerati ceva in neregula, va rog sa spuneti clar ce si cum, altfel e degeaba. Link spre comentariu
florinangeru Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Da ai dreptate nu e de productie ruseasca dar este un flash de studio , am fost indus in eroare de un forum rusesc si de faptul ca toate rezultatele referitoare la el erau in rusa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum