Vizitator Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Aici o sa putem dezbate probleme ce tin in mare parte de CSS(Cascading Style Sheets) .Acesta este un standard pentru formatarea documentelor (X)HTML (de aici legatura cu HTML). De regula utilizam HTML-ul pentru aranjarea continutului in pagina dar pentru prezentare , si aici ma refer la fonturi, culori, fundaluri, borduri, etc este nevoie de CSS. Practic HTM-ul organizeaza textul in niste blocuri si CSS-ul vine cu design-ul blocurilor. Link spre comentariu
ComponentePc Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 . Elementele se inchid astfel: </html>, </head>, </title>, </body>. Exemplu: ...... ...... ........ Link spre comentariu
Vizitator zmustas Postat Martie 24, 2012 Partajează Postat Martie 24, 2012 Mai nou nu trebuie sa mai stii nici HTML si nici CSS. Dreamworks te ajuta foarte mult in aceasta privinta! Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 30, 2012 Partajează Postat Martie 30, 2012 Cei care se bazeaza doar pe dreamworks (sau alt soft asemanator) sunt diletanti. Link spre comentariu
Vizitator FiveseveN Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Și cei care nu știu diferența dintre DreamWorks SKG și Adobe Dreamweaver cum se cheamă? Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Utilizatori de linux (stiam de dreamweaver dar am vrut sa-i raspund autorului "pe limba lui")... Link spre comentariu
Vizitator FiveseveN Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Apropos de Linux, există un editor WYSIWYG open-source dezvoltat chiar de W3C: http://www.w3.org/Amaya/ Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Mai nou nu trebuie sa mai stii nici HTML si nici CSS. Dreamworks te ajuta foarte mult in aceasta privinta!și dacă dreamworks nu merge? :Dsau ai ”baftă” la proba de lucru, și angajatorul te pune la un pc unde nu ai dreamweaver, să vadă cam cât de bun cunoscător ești??? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Eu cred ca si daca lucrezi cu un IDE WYSIWYG tot trebuie sa stii HTML, CSS si PHP macar de bun simt...adica sa nu te uiti la cod "ca boul la poarta noua". O gramada bug-uri se pot inlatura asa... Link spre comentariu
Vizitator fibonacci21 Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Daca cineva care construieste un website folosind un editor WYSIWYG, se numeste webdeveloper, a ca si cum cineva care joaca Tetris s-ar numi zidar (constructor).Nu spun ca toti ar trebuii sa avem notiuni avansate de CSS ( unii poate nu vor sa aiba deaface cu frontend-ul si lucrea numai la backend ), dar HTML ar trebuii sa stie orice webdeveloper, pentru a evita ( asa cum am vazut ) cazuri de genul ". Link spre comentariu
Vizitator roxtaz Postat Iulie 17, 2012 Partajează Postat Iulie 17, 2012 Daca cineva care construieste un website folosind un editor WYSIWYG, se numeste webdeveloper, a ca si cum cineva care joaca Tetris s-ar numi zidar (constructor).Nu spun ca toti ar trebuii sa avem notiuni avansate de CSS ( unii poate nu vor sa aiba deaface cu frontend-ul si lucrea numai la backend ), dar HTML ar trebuii sa stie orice webdeveloper, pentru a evita ( asa cum am vazut ) cazuri de genul ".Similar ... cu totii stim sa folosim chiar la nivel avansat televizorul dar putini sunt cei care inteleg cu adevarat cum functioneaza el si din ce este compus si mult mai putini sunt cei care vor intelege pe deplin si tehnologiile viitoare TV ....Tot asa si aici ... poti folosi WYSIWYG si sa-ti atribui ce denumire doresti ... dar nu vei intelege cu adevarat ce se intampla de fapt pana nu intelegi xml, html, css si un numar de limbaje interpretate sau nu ... php, ruby, python ... etc. Plus ca vei lucra cu baze de date care sunt in plina evolutie si ele ... SQL e minim absolut necesar de stiut.Have fun!PS: nu e de speriat ci doar important de stiut ... le inveti oricum din mers datorita frecventei mari cu care intalnesti probleme diferite ce trebuie rezolvate ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum