vergil Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Am un osciloscop H3015 . Functioneaza foarte bine sant multumit de el . Dar ca orce apararat are o problema . La oprire , inchiderea spotului se face cu un punct luminos , de vreo 3-4 mm in diametru , care se face oval , in acelasi timp cu devierea spre stanga .Osciloscopul functioneaza foarte bine dar ma sicaneaza aceasta problema . As vrea sa-mi spuneti daca e normal sau nu . Din cunostintele mele , as zice ca nu e normal .Daca a-ti putea sa-mi spuneti si cauza acestui defect , pe care am incercat sa-l inlatur , dar nu am reusit . Atasez schema amplif X , a alimentatorului , si o schema generala de conexiuni .Va multumesc anticipat . Link spre comentariu
petreelectronic Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Nu are nimic, si eu am unul rusesc si tot la fel face la oprire: apare punct, se deplaseaza un pic si se imprastie, totul cam in trei secunde. Link spre comentariu
quinn Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 Am primit si eu un astfel de osciloscop dar nu are sonda.Mufa pare a fi un fel de mini BNC. As putea sa o construiesc dupa vreo schema sau de unde as putea obtine? Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 26, 2021 Partajează Postat Iulie 26, 2021 Schimba mufa cu una BNC si folosesti o sonda normala. Este ceva de munca, dpdv. mecanic. Asa am facut eu acum 30 de ani la acelasi tip de osciloscop. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum