exxu Postat Martie 7, 2006 Partajează Postat Martie 7, 2006 Aveti idee cum se poate desfunda un cartus inkjet?La prima reincarcare a cartusului negru(lexmark - 17), acesta nu a rezistat decat o zi dupa care s-a infundat.L-am plimbat pe la 3 firme de "specialitate", care l-au desfundat spunand ca totul o sa fie ok, bla bla...Dupa o zi, doua, se infunda iar.Probabil tusul nu este bun.Asa ca am sa iau un kit de reincarcare si am sa incerc eu sa il umplu.Problema e ca acum e infundat, iar, si nu stiu cum il pot desfunda. Link spre comentariu
luc Postat Martie 7, 2006 Partajează Postat Martie 7, 2006 de unde stii ca cartusul e infundat,din cate stiu eu nu are ce sa se infunde ,ca e doar un burete chior.singura problema care apare si vorbesc din experienta mea este ca se infunda putin capul,si ca remediu te duci in meniul imprimantei si ii dai curatare.apoi mergecel putin asa se intampla la toate modelele de canon dupa ce faci refill.banuiesc ca principiul e acelasi si la tinerefillul il faci cu o seringa picurand deasupra gaurii unde se afla spongiul(buretele) Link spre comentariu
exxu Postat Martie 7, 2006 Autor Partajează Postat Martie 7, 2006 Desi cartusul are tus nu imprima absolut deloc.Apoi, de fiecare data cand am fost cu el la "meseriasi", acestia l-au"probat" pe o bucata de hartie: pur si simplu au tras o dara de tus, cu cartusul pe foaie, mai mult, o data mi-au dat cartusul intr-o pungulita si, pana acasa, a curs ceva tus.Din cate am inteles aceste cartuse au niste duze prin care este eliberat tusul, duze ce sunt comandate electronic(acea pamblica de trasee de pe cartus), iar acestea se infunda.In momentul de fata, locul pe unde ar trebui sa iasa tusul este complet uscat.Curatarea, ca optiune a imprimantei, nu are absolut nici un efect. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 7, 2006 Partajează Postat Martie 7, 2006 tai un cartof in 2 pe suprafata plana rezultata pui cartusul cu capetele de imprimare in contact cu suprafata umeda a cartofului lasi asa cateva ore dupa care testezi din nou cartusul pe imprimanta daca nu merge din prima , mai tai o felie din cartof sa fie din nou umed, si repeti procedeul NU ESTE O GLUMA !! am lucrat multa vreme pe cont propriu facand service de PC (7 ani ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum