Vizitator crisangel33 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 AM un frigider ZIL mai vechiut si mi sa rupt un cablu de alimentare de la motor lam facut merge ingheata da nu se mai opreste Puteti sami dati o schema deoarece mai avea la motor o chestie gen ca un slot de starter de la neon si acolo era rupt firu si l-am legat la loc...si merge da nu se mai stinge adica sa ia pauza aia de inghetare . si nu stiu la cat timp ar trebui sa se opreasca.VA MULTUMESC MULT ASTEPT SFATURI SI PARERI si o schema . Le am umpic cu electronica si electrica Va multumesc Anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 schema electrica generala Link spre comentariu
Vizitator dinu_26 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Acel "starter ", cum l-ai denumit, trebuie sa fie un releu termic, care este fixat pe motor si intrerupe alimentarea acestuia daca se supraincalzeste; mai departe alimentarea trece prin termostat. Acesta, de regula, este montat in interior. Acel buton din interior din care reglezi temperatura. Daca frigiderul raceste (ingheata), posibil sa se fi lipit contactele termostatului. Daca frigiderul nu raceste (nu ingheata), atunci posibil sa se fi pierdut agentul termic. Imi pare rau, nu am schema. Succes! Link spre comentariu
Vizitator crisangel33 Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 VA MULTUMESC MULT VA ANUNT CAND E GATA VA MULTUMESC ANTICIPAT :* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum