Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips 21 PT5121/60 chassis L01.2A AB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• winstyle

3

• palcu ion

2

• adrianvmx

2

• neculavasile

2

Am gasit defect finalul linii But11APX si dioda 6412 de tipul SB140 .Cu ce as putea inlocui aceasta dioda si care ar fi cauza defactarii ei(este defect tipic ) mentionez ca sunt doua diode in paralel de acelasi fel una dintre ele am gasit o in scurt (6412) iar 6011 este ok.Stima.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 4 ani mai târziu...

Intradevăr , a fost defect primul condensator de pe B+  . Părea bun măsurat cu capacimetrul (nu am ESR metru ) , dar probabil avea ESR mărit ... Vă mulțumesc !

Link spre comentariu

Când nu ai un aparat de măsură adecvat , chiar si un condensator defect poate fi greu de găsit . Nu poți exagera cu metoda substituției , inlocuind toate electroliticele din sursă , sperând că unul din ele cauzează problema . La acest TV , totuși , nu erau prea multi electrolitici de inlocuit , așa că trebuie să vă dau dreptate ; nu a fost un defect greu de reparat . O mică gafă din partea mea ...

Link spre comentariu

c/160v  in primul rand de inlocuit

Intradevăr , a fost defect primul condensator de pe B+  . Părea bun măsurat cu capacimetrul (nu am ESR metru ) , dar probabil avea ESR mărit ... Vă mulțumesc !

:aplauze  :aplauze  :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări