H Robert Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Am o problema cu un dvd-rw,am vrut sa copiez niste date pe un dvd,il bag si nu il citeste si dau sa-l scot,dupa ce l-am scos am inchis dvd-ul si dau din nou sa-l deschid si nu mai vrea sa se deschida sa iasa "seratarul" unde se pune dvd-ul, ce ar putea avea? Ledul semnalizeaza intermitent, si se si incalzeste destul de tare. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Buna seara ! Eu asi zice sa-i schimbati mufa de alimentare care este la dvd-rw bagata. Succes !!! Link spre comentariu
H Robert Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Am incercat s-a deschis destul de greu de 2 ori si dupaia iara a inceput sa nu se mai deschida deloc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Daca nu merge asa cum v-am zis eu mai sus,atunci cred ca aveti ceva probleme cu partea mecanica la acest dvd-rw.Bafta !!O seara buna !!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Va mai spun ca poate sa mai fie si butonul de la acest dvd-rw defect.Acum verificati si dvs toate variantele de mine date . Multa Bafta !O seara buna va doresc la toti !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum