jozsef46 Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 O schita asi dori daca ma poate ajuta cineva:Componentele sunt: SDA 5252 - A004 TDA 8362 A 24C02 1 TDA 8395 P TDA 3653 B TEA 2114Ca informatii atat,pe traf nu este cod,CI si tranzistor sursa este explodat,si nu se vad codurile pe ele.Va rog sa ma ajutati cu o schema,Multumesc frumos! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Buna seara ! Aveti schema solicitata de dvs . Dati un click aici : http://www.site cu continut explicit.ro/2883438.8 . Succes !! Link spre comentariu
jozsef46 Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Va multumesc domnul Florin ca sunteti asa de rapid! Link spre comentariu
augustin Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Sanatate! Am si eu la reparat acest model de tv .. initial nu npleca din stand-by .. Am scris memoria cu un dump de pe net .. acum tv pleaca din stand-by teoretic .. Ledul isi schimba intensitatea luminoasa .. si doar atat .. nu npleca liniile .. nu am sunet .. Singurul lucru care sa schimbat este ca la power-on ledul isi schimba intensitatea luminoasa .. daca apas pe telecomanda pe Off .. ledul trece pe intensitate luminoasa .. Ma ajuta cineva cu un dump .. Probabil dumpul de pe net nu este bun !! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Nu cred ca trebuie neaparat dump fiind echipat cu 8362, incercati cu alta memorie FF > parerea mea TDA-ul defect ,alimentare sau ceva ,, pe langa el '' Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 nu are treaba cu memoria acest tv trebuie sa mearga si fara memorie la acest tv memoria este doar sa memoreze posturile si atit eu cred ca nu se alimenteaza TDA-ul 8362 sau defect cum spune colegu mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum