Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am si eu o problema

Vizitator razvan2005umbro

Postări Recomandate

va salut am si eu o problema (nu vrea sa se aprinda) am un mp3 care face figuri adik(nu se aprinde) se aprinde dak il lovesti unde se introduc castile sau dak il lovesti(adik aruncat de la etaj:))) sper k nu o luati k mene sub forma de gluma si poate ma ajutati am pus o poza si saitul unde poate fi gasit va multumesc foarte mult http://www.teleadapt.com/taxfree/mp3.ph ... _type=page

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luc

1

• ionut20

1

• one

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

si man ce ar trebui sa ii fac k nu stiu k las duce la reparat dar poate imi zice un scor dala de ma ia durerea de cap si imi iau alt mp3 de bani de reparati:D :axe: pls alte pareri dupa voi??

Link spre comentariu
Vizitator berti

Dupa parerea mea.... te-as modera putin!!! Ce-i aici frate? Mirc?!Poate daca ai scrie mai pe intelesul tuturor, te-ar ajuta mai multa lume!Cum vrei noi sa ghicim ce are Mp3 playeru' tau, desfa-l si analizeaza-l, daca ai gasit ceva suspect si nu stii ce-i, fa-i o poza posteaz-o aici si poate iti dam o solutie. Daca nu vrei sa-l desfaci sau nu stii, fie inveti de unu singur cum se face, fie platesti pe cineva sau il arunci si iti cumperi altul, alte variante nu exista.p.s. mai e o varianta ajutatoare, sa mergi la mama omida sa-ti ghiceasca-n mufa! Da' si asta costa.

Link spre comentariu

E vorba de un contact sau de o lipitura. Du-l la un service, de preferat la cineva care repara telefoane mobile, nu la depanatori TV.Offtopic:ai grija cum il lovesti ca am si eu unul care se reseta cand ii dadeam play, probabil din cauza ca era acumulatorul slab.M-am enervat si am dat cu el de pereti si s-a spart afisajul. Acum am o memorie usb scumpa (ad dat 3.5mil anul trecul si are doar 256M), caci ca mp3 player nu prea mai pot sa il folosesc, fara afisaj.

Link spre comentariu

sori berti dar am si spus frate k nu stiu ce are l-am desfacut si nu are nimik ne inregula si totusi am decat 17 ani nu ma .... mama cu aparatu de lipit in brate eu vroiam sa stiu cam ce ar avea si dak merge reparata si dak ar costa mult?? atat tot pt cei ce mi-au raspuns le multumesc o sa ma duc maine la prima ora la un service sa vad dak pot sa faca ceva ...dak nu cred k il vand pt piese :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări