Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Info circuit integrat IC300

radusa

Postări Recomandate

Am cautat tot netul informatii despre acest circuit integrat al carui cod este IC300 (asa scrie pe el).Este un controller de motoare pas cu pas si in montajul care il am (dintr-o veche masina de scris electrica) lucreaza impreuna cu driver-ul L298. Conexiunile dintre IC300 si L298, ca si toate alimentarile, se pot scoate prin 'reverse engineering', dar semnalele de comanda al lui IC300 vin dintr-un microprocesor si nu am cum sa le aflu. Daca cineva are orice fel de informatie care ma poate ajuta, rog sa posteze.MultumescPS Daca nu am postat unde trebuie, imi cer scuze si rog mutarea lui.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radusa

2

• nostrom

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am cautat tot netul informatii despre acest circuit integrat al carui cod este IC300 (asa scrie pe el).Este un controller de motoare pas cu pas si in montajul care il am (dintr-o veche masina de scris electrica) lucreaza impreuna cu driver-ul L298. Conexiunile dintre IC300 si L298, ca si toate alimentarile, se pot scoate prin 'reverse engineering', dar semnalele de comanda al lui IC300 vin dintr-un microprocesor si nu am cum sa le aflu. Daca cineva are orice fel de informatie care ma poate ajuta, rog sa posteze.MultumescPS Daca nu am postat unde trebuie, imi cer scuze si rog mutarea lui.

Readuc subiectul in atentia dvs.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări