radusa Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Am cautat tot netul informatii despre acest circuit integrat al carui cod este IC300 (asa scrie pe el).Este un controller de motoare pas cu pas si in montajul care il am (dintr-o veche masina de scris electrica) lucreaza impreuna cu driver-ul L298. Conexiunile dintre IC300 si L298, ca si toate alimentarile, se pot scoate prin 'reverse engineering', dar semnalele de comanda al lui IC300 vin dintr-un microprocesor si nu am cum sa le aflu. Daca cineva are orice fel de informatie care ma poate ajuta, rog sa posteze.MultumescPS Daca nu am postat unde trebuie, imi cer scuze si rog mutarea lui. Link spre comentariu
radusa Postat Decembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2011 Am cautat tot netul informatii despre acest circuit integrat al carui cod este IC300 (asa scrie pe el).Este un controller de motoare pas cu pas si in montajul care il am (dintr-o veche masina de scris electrica) lucreaza impreuna cu driver-ul L298. Conexiunile dintre IC300 si L298, ca si toate alimentarile, se pot scoate prin 'reverse engineering', dar semnalele de comanda al lui IC300 vin dintr-un microprocesor si nu am cum sa le aflu. Daca cineva are orice fel de informatie care ma poate ajuta, rog sa posteze.MultumescPS Daca nu am postat unde trebuie, imi cer scuze si rog mutarea lui.Readuc subiectul in atentia dvs. Link spre comentariu
nostrom Postat Decembrie 3, 2011 Partajează Postat Decembrie 3, 2011 IC300 este un integrat sa-l numim dedicat unei aplicatii speciale solicitate de un beneficiar anume,nu cred ca o sa gasiti informatii despre el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum