Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

piesa necunoscuta..

Vizitator lucamosul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• iuli09

1

• Ticu

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La aceasta calitate a pozelor, slaba speranta. In plus poza 1 pare a altei piese, cu colturile rotunjite. Poti sa indici de unde este redresorul (aparatul, modelul exact, fabricantul)?

Link spre comentariu
Vizitator lucamosul

mai reusesc sa deslusesc doar .UR .660 935 .3 cam acestea sunt tot ce pot citi pe piesa punctele sunt litere sau cifre ne indentificate ,....tin sa va multumesc pentru raspunsuri ...stima

Link spre comentariu

daca doriti sa fiti ajutat , trebuie sa faceti si dvs un minim efort si sa veniti cu niscaiva informatii suplimentare , dupa cum urmeaza...1-- poza absolut lizibila a piesei originale ...ca sa vedem fabricantul ...!2-- codul scris cu vopsea pe cablaj ...de exemplu , daca e d601 , atunci stim ca e sigur o dioda...daca scrie q601 , sau t601 , atunci este sigur un tranzistor , etc , etc...!in functie de raspunsurile de mai sus , aria cautarilor se restringe de la a cauta acul in carul cu fin ...la ceva un pic mai putin dificil... :da

Link spre comentariu

...cred ca este ceva, 3-Terminal Adjustable Output Positive Voltage Regulators,

Pai in cazul acesta ar trebuii sa mai aiba ceva piese, deoarece asa cum arata, nu cred ca suporta singura(piesa)10A, cat scrie pe aparat.Ce dimensiuni are?
Link spre comentariu

...cred ca este ceva, 3-Terminal Adjustable Output Positive Voltage Regulators, dar nu reusesc sa-l indentific....

si totusi , de ce continuati sa va incapatinati sa nu postati si o poza LIZIBILA cu piesa originala , ca sa vedem naibii cine o fabrica...? ...si astfel sa avem un punct de plecare...! :ciuda:
Link spre comentariu

Este probabil un MUR1660CT, dioda dubla ultrarapida, 2x8A, 600V.Daca v-ati trece si orasul de domiciliu in profil (daca nu cumva e vreun secret militar sau de alta natura), poate veti primi si ceva indicatii, unde o gasiti de cumparat.

Link spre comentariu
Vizitator lucamosul

Este probabil un MUR1660CT, dioda dubla ultrarapida, 2x8A, 600V.Daca v-ati trece si orasul de domiciliu in profil (daca nu cumva e vreun secret militar sau de alta natura), poate veti primi si ceva indicatii, unde o gasiti de cumparat.

mersi o sa o incerc ....o sa revin cu observatii
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări