slave2anubis Postat Martie 10, 2006 Autor Partajează Postat Martie 10, 2006 Poate ma puteti ajuta si pe mine am luat schema de amplif de pe forum (TDA 7294) si are ma multe variante eu am facuto pe cea mai simpla dar vreau sa o ffac pe cea de eficienta mare si nu stiu cum sa fac alimentare?Are nevoie de doua tensiuni. :smt003 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 probabil va trosni cel de 6,3V. Iar capacitatea care va rezulta va fi f. mica (mi-e cam lene sa calculez, formula este c1*c2/(c1+c2). Cauta macar 4700 micro/40V Link spre comentariu
pyu Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 Poate ma puteti ajuta si pe mine am luat schema de amplif de pe forum (TDA 7294) si are ma multe variante eu am facuto pe cea mai simpla dar vreau sa o ffac pe cea de eficienta mare si nu stiu cum sa fac alimentare?Are nevoie de doua tensiuni. :smt003aia eficienta din datasheet?? aia cu niste tranzistori si bobine? Link spre comentariu
EPSICOM Postat Martie 12, 2006 Partajează Postat Martie 12, 2006 Care sunt parametrii generali ? Ce tensiune si cat curent avem nevoie la iesire.Ce transformator avem in acest moment ? Link spre comentariu
Vizitator andreass Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 ba merge si cu punte, si chiar bine...un fir din alternativ il legi la cele doua intrari ale puntii, iar celalalt va reprezenta masa....apoi, din punte ai iesire pt. +, -, si masa e celalalt fir....condensatorii ii pui intre + si masa, + la + si intre - si masa, - la -.......bafta...Postezi te rog o schema exacta cum vin legaturile daca te rog sau careva la cea cu punte? Am un traf care are priza mediana dar nu imi e suficineta tensiunea si voi folosi capetele bornelor de la traf Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 sa vedem daca merge sa deschizi poza (nu sunt acasa si nu am putut sa fac pe 98' asta amarat o poza jpeg.) Link spre comentariu
Vizitator andreass Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 aia cu priza mediana o stiam ca e simpla dar ma refeream la un transformator fara priza mediana dupa redresare sa am +/-/masa cineva mai sus zicea ca se poate dar as avea nevoie de o schema unde pun condensatorii aia mici de 100nF si cei mari de filtrare :smt017 Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 pai din postul tau anterior si quote se intelegea altceva. nu poti trage amperaj mare cu o improvizatir de alimentare simetrica prin rez si condensatori.eu montam doi condensatori in serie (plus la minus) si pui plusul unui cond la plusul sursei si minusul celuilalt condens la minusul sursei si intre condensatoare (unde ai plus si minus ) de acolo iei mediana. (se mai pot pune ceva rez pe condensatoare daca te plictisescti mai bagi niste diode :smt005 ). condurile au capacitate mare ex:2200uF. nu mai desenez schema ca o gasesti pe undeva pe forum ,parca pusese Dr.L (am folosit si eu mai demult o astfel de schema si pentru curenti mici am fost multumit) :smt031 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum